Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ponorka je na pokraji katastrofy a stráca kontakt s vonkajším svetom. Kirsten zúfalo hľadá stopy po zdroji hrozby. (Arsenal83)

Recenze (2)

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kombinace rodinného (vlastně "rodinného"), ve smyslu na emoce tlačícího filmu, pohádky a thrilleru funguje znamenitě. O tom nemůže být sporu. Za vším zlem je Rus a Číňan. Taky v pořádku. Jen ten závěr dílu... :-( Čekal jsem, že L-policistka převezme velení ponorky a oni ji zatím chtějí vyšoupnout do vodičky. Ne! Je to pohádka! Dobro zvítězí! Keine Angst! Další nepodstatné nesmysly, jako třeba že přiotrávený velitel posádky, který zůstal v sarinem těžce kontaminovaném skafandru a zachránci se k němu tulí jakoby nic, to už tak nějak patří k věci. Prostě seriál pro děti, u kterého se hlavně nesmí přemýšlet. Pak se na to dá dívat. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V ponorce jde do tuhého. Ve vnitrozemí dochází k dalšímu odhalení. Dramatizace tedy opět stoupla.. To však narušuje další nesmyslná retrospektiva, která tu snad slouží k umělému natahování stopáže. Dozvíme se, že má Amy dcerku. Skutečně důležitá informace v předposlední části minisérie. Lesbický vztah mezi Amy a Vigilií je připomenut. Co kdyby divák zapomněl, že? Atmosféra dokonalá, ale opět body dolů stahuje retrospektiva. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama