Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Záhada kolem Kaštánka se pomalu rozkrývá a pachatelovy motivy jsou jasné. Thulinová a Hess teď ale musí zachránit nevinné životy. (Netflix)

Recenze (14)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Chápu, že to finále bylo třeba trošku přestřelit a pojmout ho v akčním duchu, ale celá akce na farmě mi do celé té komorní atmosféry, kterou navodily předchozí díly, poněkud neseděla. Když jsem viděl frajera řezat malinkým kotoučem na flexe uvnitř hořícího domu zalitého benzinem tlusté mříže, tak jsem nevěděl zda jsem mám dříve divit průměru mříží, tomu jak dlouho někdo dokáže v takovém prostředí dýchat, aniž by se udusil, tomu, že dům v plamenech a hořící zásuvky neměly vliv na elektrický okruh a nebo jen obligátnímu faktu, že si vrah uhoření návštěvy nepojistil prostřeleným kolenem nebo naříznutím achilovky. Ale chápu, že kdyby vrazi byli i v samotném finále bezchybní jako při všech předešlých vraždách, tak by závěrečná scéna byla krátká a nudná. Každopádně hodnotím seriál jako velmi vydařený. [80 %] ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bestiální vraždy, sychravé počasí, depresivní postavy (i na straně vyšetřovatelů), komunikační „poruchy“. A ústřední děsivá rekvizita – obyčejný panák z kaštanů. Tvůrci nás protáhli četnými slepými uličkami, udrželi konstantní napětí a máme tu závěr. Tajemný, se silným pozadím a vlastně i uspokojivý. Docela to celé do sebe zapadá, i když v případě vraha bych na opuštěné farmě čekal větší důslednost. ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....koniec-všetko vyriešené ,žiaľ viaceré dejové linky nedokončene -ponechané na divákovi..... najprv sa to vlieklo (päť častí) a potom akoby to nemalo čas - kľud všetko objasniť ....ale podstatné, že osoba čo spáchala zločiny bola identifikovaná....našťastie mňa nenaťahovali päť dielov, aby mi odopreli rozriešenie.... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finálna epizóda je presne tým doťuknutím vynikajúcej predchádzajúcej časti, aká sa dala čakať. Akcia, násilie, požiare, havárie a podobne... Ak by mali tvorcovia gule niektoré veci uzavrieť temnejšie, veci by to len prospelo. Každopádne aj záver seriálu (možno budúcej série) je kvalitným remeslom, len sme sa v ňom už nič špeciálne nové nedozvedeli. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mrzí mě to, ale mé tušení bylo správné, nejlepší epizodu jsem už viděl minule, tvůrci se totiž rozhodli vrátit k dřívějším praktikám a pro zvýšení dramatičnosti opět udělali z obou vyšetřovatelů dva omezence. Klidně bych se obešel i bez mnohých nelogičností a záchran na poslední chvíli, ale na druhou stranu je fakt, že celá záležitost mohla dopadnout i mnohem hůř, takže to hodím do průměru. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama