Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá redaktorka si v New Yorku zařídila dokonalý život. Ten se ale začne drolit, když se kvůli natáčení dokumentu musí postavit čelem k drsnému zážitku ze střední. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

zsn 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že se Finn Wittrock pro něco takového propůjčil. Tohle jsou přesně ty filmy, kteté nesnáším. A Mila už je taky pěkně strhaná. Na svůj věk nevypadá ani náhodou, měla by něco dělat s těma nosoretkama, ani u herečky to není hezké, za chvíli může jít do manéže dělat klauna. Tohle mé hodnocení ale neovnivnilo, jen už mám dost těch ženských spravedlností, roztrhl se s nimi pytel a pak to má přesně opačný efekt, než bylo záměrem. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Mila Kunis v nejlepší roli, jakou si kdy střihla. Jen ve filmu, který je prakticky průnikem Vox Lux a Promising Young Women. Chvíli to působí jakoby se tu nahánělo poměrně hodně témat najednou a zároveň skoro nic. Rozhodně je to ale Milina "bad bitch/feminist" energie, která to neskutečně táhne. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Náhodně jsem přišel do obýváku a tam začínal tenhle film. Věděl jsem, že je z Netflixu, ale tak nějak jsem si sednul a pro respekt k Mile Kunis jsem na něj koukal. No a byla to chyba. Přijde mi, jak kdyby scénáristi v Americe už nevěděli, co pro ono téma udělat víc a tak vytvořili postavu, na kterou navalili všechny možné hrůzy mládí. Po pravdě mi to přijde už moc... ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Film se dotkl palčivých témat, ale nakonec opravdu jen dotkl, což je škoda, protože námět tohohle počinu není vůbec špatný. Z komentů zde je mi celkem blivno btw, falešných obvinění ze znásilnění je naprosté minimum a jen v ČR se se znásilněním setkala třetina žen, tak si alespoň ověřte fakta, než budete šířit bludy a mýty, ušetříte si ostudu. O to smutnější je, že urážlivé komenty píšou i ženy. ()

bubun 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak, než naprosto souhlasit s hatifnat a s -bad-mad-wolf- . A co mě ještě tak během sledování filmu napadalo? - Pejsek s kočičkou vařili dort. Bléééééur. Škoda, no. Taky mohli zrušit ty vnitřní monology, aspoň v první třetině, tam byly absolutně nadbytečné, a kvůli nim hlavní hrdinka působí arogantně (ale samozřejmě to není vůbec to hlavní). Slušná scéna je, když Kunis mluví s Deanem po jeho autogramiádě. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 28. června do 23. srpna 2021 v Torontu (Ontario, Kanada) a New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama