Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eliška je hodná holka. Možná až moc. Chybí jí ostré lokty a přebývá slepá víra. O to akčnější je ovšem její volnomyšlenkářská, všeho schopná sestra Ilona. Obě slečny se společně vrhnou do budování rodinného podniku, fungujícího tak trochu “ode zdi ke zdi”, stejně jako Eliščin vztah se samolibým populárním sportovcem. „Má s tebou ten chlapec vůbec vážné úmysly? Po třicítce se hledá ženich dost těžko…“ upozorňuje Elišku její pragmatická maminka. Je tedy potřeba si ujasnit, zda chodí jen Eliška s Petrem nebo i Petr s Eliškou… Případně toho ženicha splašit jinde. To vše za účasti rodiny a přátel, protože problém jednoho je problémem všech. A tak bojuje Eliška o Petra, Richard o Elišku, Klára o Richarda a maminka s tatínkem o blaho všech. Někdy pomůže náhoda, někdy pár facek a někdy prostě jen stačí přestat řešit vztahové problémy s osobou, která s vámi vztah vlastně vůbec nemá… (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

angel74 

všechny recenze uživatele

Když si scenáristka Zita Marinovová myslí, že největším problémem muže ve středním věku je úbytek vlasů na hlavě, tak se popravdě ani nedivím, že téměř všechny ženské postavy vykreslila jako totální pipiny. Snad jedině Veronika Freimanová ztvárnila trochu důstojnější roli, podle všeho byl brán ohled na její věk. Ovšem kromě ní herecká sestava stejně za moc nestojí. Pokud k tomu přičtu ještě dost stupidní zápletku a úděsný soundtrack, nedá se na tuhle rádoby komedii skoro koukat. (20%) ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Hlavní téma českých filmů - romantická komedie, kde hlavní roli hraje Eliška, která řeší budování butiku a zároveň své vztahy. Ničím nepřekvapí a bohužel ani moc nepotěší. U těchto filmů se nějaký silný příběh či scénář ani tak moc neočekává, ale moc nepomáhá ani herecké obsazení. Jak se Eliška dostane ke Kohákovi? Proč? Kdo uvěří, že se jedná o bývalého tenistu? Příliš moc přešlapů, které jen maličko zachraňuje bohémská Krejčíková. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Už jenom to, že pro postavu profesionálního sportovce aka playboje byl vybrán padesátník s vizáží vysloužilého bezdomovce (nic proti Jakube) ukazuje jakou cestou se tvůrci vydali. Televizní herci pod televizním vedením. Zápletka tuctová tuzemská vztahomedie, které se momentálně točí…ta vyloženě neurazí…ale jinak nula od nuly pojde. Burešová nebo Salvadore (sám nevím), Mottlová, Lounová, Laffita, Kohák….to mluví samo za sebe. Neříkám, že když se přepnete do módu „nenáročný divák“, nedá se zkonzumovat, ale pod termínem celovečerní film si představuji mnohem víc muziky. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Prosím tě, jak můžeš koukat na takovou blbost?... A žehlil jsi někdy? (Vratné lahve). Tato hláška vystihuje moje hodnocení a činnost, u které jsem film částečně sledovala. Pár rádoby herců se snaží napodobit americké romantické komedie o holce, která si chce splnit sen a najít vysněného chlapa. Bohužel, nefungovalo to. Herci typu Kohák, Burešová, Krejčíková nejsou a patrně nikdy nebudou na takové úrovni, aby herecky zvládli nějaký slušný film nebo seriál. Pobavilo mě ovšem duo Freimanová Lábus, takže jen kvůli nim nedám nižší hodnocení. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

vzhledem ke jménu scénáristky sem čekal utrpení rovné Sezn@mce nebo Románu pro pokročilé a k mému velkému překvapení sem zas až tolik netrpěl. Je to sice taková ta na pohled milá česká romantika, která není moc romantická, ale na rozdíl od jiných podobně laděných filmů je tady celkem sympatické obsazení a tu a tam dokonce přijde i fungující vtip. Úplně nejvíc meta je tu pak Kohákův profesionální seladon a tenista. Nevím koho tenhle casting napadl, ale to že právě Kohák hraje takovou postavu je něco mezi Lynchem a Troškou a celkem by mě zajímalo, jestli je to od tvůrců cílený humor a nebo je castingový režisér(ka) úplný debil...40% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Přestože natáčení filmu mělo původně odstartovat už na podzim roku 2020, tři dny před začátkem bylo zrušeno kvůli narůstající vlně pandemie covid-19. První klapka tak padla nakonec až o rok později. (rakovnik)
  • Když Barbora Mottlová natáčela scénu, kdy rozbije cihlou čelní sklo exkluzivního sportovního auta, cihla byla pěnová rekvizita, aby nedošlo k žádnému poškození vozu, „pavouk“ byl na sklo dodělán trikově v postprodukčním studiu. Leč co čert nechtěl, když se Bára nahýbala nad kapotou auta, přezkou na pásku poškrábala lak. (rakovnik)
  • Jaromír Nosek, který v komedii ztvárnil jednu z vedlejších rolí, musel pokaždé dorazit o několik hodin dříve, protože mu maskérky a kostymérky na hlavu naplétaly umělé dredy. (rakovnik)

Reklama

Reklama