Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1869 a černošský vládní agent, hrdina občanské války, James West, je na stopě generála McGratha, přezdívaného Řezník z New Liberty. Na vlastní pěst se generála snaží dopadnout také svérázný šerif a vynálezce Artemus Gordon, mistr převleků a nevídaných vynálezů. V městečku Morgan však generál oběma agentům unikne, a jako by to bylo málo, jeho mužům se podaří odvézt uneseného vědce Escobara. Prezident Grant proto oběma agentům nařídí, aby spolupracovali a zjistili kam a proč McGrath unáší americké vědce. Spolupracovat však pro oba agenty není zrovna jednoduché. Zatímco West je mužem akce, který nejprve střílí a pak se ptá, Gordon je pravým opakem, nejprve dlouho analyzuje a pak teprve zcela promyšleně jedná. Díky Gordonovým znalostem a vynálezům se agenti dostanou na stopu šíleného a nesmírně bohatého génia, jižanského veterána Arlisse Lovelesse, který ve válce přišel o polovinu těla. V jeho sídle se jim podaří osvobodit hispánskou tanečnici Ritu, kterou se sadistický Loveless chystal mučit, o záměrech šíleného génia toho však zjistí jen málo. Navíc jsou oba po dlouhé honičce na železnici Lovelessem zajati. Podaří se jim uniknout a záhy objevit Lovelessovo tajné město v poušti, kde šílenec právě dokončil třicetimetrového mechanického a těžce vyzbrojeného pavouka nazvaného Tarantule a chystá se s ním vyrazit za pomstou. Jeho cílem je prezident Grant a moc nad Spojenými státy. Jedinou nadějí na záchranu země a prezidenta jsou oba agenti, kteří sice mají plán, ten však nevyjde tak docela, jak si představovali. (Warner Home Video CZ)

(více)

Diskuze

Uživatel Raccoon.city smazal svůj příspěvek.

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Samotnýho Willa Smithe štve, že zrovna tenhle film vidělo tolik lidí ... 

A.L.E.S.

A.L.E.S. (hodnocení, recenze)

Já nevím, co se na tom komu nelíbilo. Koukal jsem se na něj už šestkrát, vždyť ten film nemá chybu.

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Na to aky drahy tento film je, tak vysledna kvalita videa je skor zarazajuco nizka. A to ci v HD ci v SD, snimky su matne, akoby postradali kontrast ci tocene kamerou s nizkou citlivostou alebo je to vinou zleho nasvietenia?

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Asi jako kolegyně kleopatra sem se i já skvěle bavil. Očekával jsem hodně velkou nadsázku, vtip a líbivý vizuál (vzhledem k rozpočtu) a všeho se mi ve velkém dostalo. U mě za krásné 4* a o moc větší spokojenost jak s nedávno viděnou Sněhurkou, které sekundoval Lovec.. XD

driftm

driftm (hodnocení, recenze)

je to fakt sranda např.jak west potká bezlásku na tom sněmu a jak ho uráží bezlásku že nemá nohy.(to je špatný když vám holka podrazí nohy aa jo vy vlastně nemáte nohy)

djuj

djuj (hodnocení, recenze)

asi jsme hlupák, ale perfektně jsem se u tohoto filmu pobavil a perfektně se u něj pobavím, až si ho pustím znovu

PiLgRiM

PiLgRiM (hodnocení, recenze)

Já jsem např docela náročný divák :-) ale tohle prostě byla sranda..a to je jediné co po komedii chci... at jsou effekty dobré či špatné je mi to jedno když to je sranda :-)

HenryForda

HenryForda (hodnocení, recenze)

ale tak mě to baví no...nevíte patřím teď k těm nenáročným divákům???:-)neřekl bych:-)

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Po shlédnutí filmu jsem netušil, že až dojde k hodnocení, dám 4*. S odstupem času jsem takhle vysoce hodnotil proto, protože jsem se 107minut výborně bavil.

igi B.

igi B. (hodnocení, recenze)

Pro JohnnyV : Je to parodie víš?! :-) To bys mezi westerny nemohl zařadit ani Limonádového Joea... I když vlastně... ;-))

Související novinky

Ron Howard a chrchlavý pistolník

Ron Howard a chrchlavý pistolník

24.11.2011

Adaptace Kingovy Temné věže je odsunuta na neurčito, ale scénárista Akiva Goldsman a režisér Ron Howard mají pořád chuť na western. Tentokrát ale v klasickém, možná úplně nejklasičtějším pojetí. Pro… (více)

Pistolníci kulatého stolu

Pistolníci kulatého stolu

21.07.2008

John Woo byl odjakživa fanouškem westernů, zejména Peckinpahovy Divoké bandy a Leoneho dolarové trilogie. Proto se už od své emigrace do Hollywoodu pokoušel o nějakou pořádnou střílečku z Divokého… (více)

Kolty versus laserová děla?

Kolty versus laserová děla?

24.06.2007

Nápad smíchat zdánlivě protichůdné žánry westernu a sci-fi už tady byl a všichni víme, že Wild Wild West nedopadl dvakrát slavně. Studia Universal Pictures a DreamWorks se však hrozby podobného… (více)

Reklama

Reklama