foto

Gary Carlos Cervantes

  • nar. 24.1.1953 (67 let)
    Maywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Jesuit
2011 Dobrý doktor
Tajemná dívka (TV film)
2010 Gang Land Love Story, A
2009 Baja Beach Bums
Stuntmen
2007 Nebezpečný let (TV film)
Ocean Without a Shore
Okamžik zlomu
2006 Odvrácená strana Jericha
Sexy Pistols
2005 McBride: Kdo chtěl zavraždit Martyho (TV film)
Nebezpečné hry 3 (TV film)
2003 Coronado
2002 Kruh
Outta Time
Žhářka 2 (TV film)
2001 Ohnivá past
2000 Blood Money (TV film)
Family in Crisis: The Elian Gonzales Story, A (TV film)
Traffic - Nadvláda gangů
Základna 2 (TV film)
1999 Astronautova žena
Foolish
Last Chance
My Little Assassin (TV film)
Wild Wild West
1998 Ostrý tým (TV film)
Silnice E9 (TV film)
Země svobodných
1997 Hunted, The
Sopka
1996 Cherokee Kid (TV film)
Závod s časem: Hledá se Sarah (TV film)
1995 Cop Files (TV film)
O.J. Simpson - Vrah, či oběť? (TV film)
Pod bláznivým měsícem
1994 Midnight Run for Your Life (TV film)
Mizera
Slepá spravedlnost (TV film)
1993 Burani z Beverly Hills
Poslední naděje (TV film)
Věc cti
Warlock 2: Armagedon
1991 Grand Canyon
Kvílení vlkodlaků VI
1990 Buď v klidu
Hammer, Slammer, & Slade (TV film)
Muž s cejchem smrti
Smrtící zatykač
Tulácké sny
Wheels of Terror (TV film)
1989 Muž jako tank
Policejní akademie 6: Město v obležení
1988 Barvy
Caddyshack II
Lesk smrti (TV film)
1987 Bláznivá
Bordeláři
Extrémní předsudek
L. A. policie (TV film)
Osudná droga
Policajt v Beverly Hills II
Štamgast
1985 Komando
Stick
1984 What Waits Below
1983 Noční děsy
Second Thoughts
Zjizvená tvář
1979 1941
Boulevard Nights
Survival of Dana (TV film)
Walk Proud

TV seriály

2015 Murder in the First (TV seriál)
Number Thirty Nine (S02E12)
Temný případ (TV seriál)
Noc si tě najde (S02E02)
Parks and Recreation (TV seriál)
William Henry Harrison (S07E03)
2013 Pomsta (TV seriál)
Sabotáž (S02E11)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
The Debate (S04E20)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Lesson (S08E10)
2011 Off the Map (TV seriál)
I'm Home (E10)
2010 Outlaw (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Zapomenutí (TV seriál)
Eli Stone (TV seriál)
Mortal Combat (S02E11)
Tráva (TV seriál)
Co nás spojuje (S05E12)
2008 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Sex Trade (S04E03)
2007 Big Shots (TV seriál)
Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Včera (S02E18)
Vražedná čísla (TV seriál)
Předávkování (S02E24)
Dva z Queensu (TV seriál)
Gambling N'Diction (S08E13)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
E-Ring (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kluk na stromě (S01E03)
Veronica Mars (TV seriál)
Psí život (S01E19)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Paní Grubmanová (S02E04)
Pohotovost (TV seriál)
Krutost (S11E02)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Karen Sisco (TV seriál)
The Tracy Morgan Show (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Odpočet (S02E20)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Thirty-Five (S02E12)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Tvrdá pěst (S03E07)
Larry, kroť se (TV seriál)
Mary, Joseph and Larry (S03E09)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
18th and Potomac (S02E21)
2000 Neviditelný (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Strip Mall (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Noël (S02E10)
In the Shadow of Two Gunmen: Part I (S02E01)
Lord John Marbury (S01E11)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Golden Hour (S06E09)
White Rabbit (S06E07)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Physician, Heal Thyself (S04E24)
Memento Mori (S04E13)
1997 Total Security (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Liver Let Die (S04E22)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Land's End (TV seriál)
Parent 'Hood, The (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Ethics of Hope (S02E10)
Every Day a Little Death (S02E04)
Picket Fences (TV seriál)
Changing of the Guard (S03E17)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
A obloha plná hvězd (S01E09)
Picket Fences (TV seriál)
Cold Spell (S03E05)
Survival of the Fittest (S03E01)
Squatter's Rights (S02E17)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Pilot (E01)
Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Cross Examination (S02E07)
Rights of Passage (S01E20)
Fetal Attraction (S01E18)
Báječná léta (TV seriál)
Den nezávislosti (S06E22)
Léto (S06E21)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Talisman (S01E09)
Picket Fences (TV seriál)
Sacred Hearts (S01E08)
1991 Herman's Head (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
Good Grief (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Dark Spirit (S01E09)
Jump Street 21 (TV seriál)
Besieged: Part 2 (S02E03)
Besieged: Part 1 (S02E02)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Holub nese smrt (S01E06)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2010 Making of 'A Gangland Love Story', The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky