Reklama

Reklama

Neumírej sám

Trailer

Obsahy(1)

King David, tvrdý a charsmatický drogový král, se vrací do svého rodného města, kde místo očekávaného spasení najde pouze kruté násilí a zločin. Poslední okamžiky svého života stráví se ctižádostivým novinářem Paulem, kterému vypráví o svých zločinech a jejich následcích. Předává Paulovi kazetu, na níž je zaznamenán jeho život. Díky tomu zůstane Paulův život navždy ovlivněn... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Morloth 

všechny recenze uživatele

Film, který obsahuje množství vizuálně zajímavých záběrů, příšerných hereckých výkoný, pro mne nemastných akčních scén, poměrně zajímavých zvratů, podivného scénáře (zejména konec je nevydařený), příšerných rozhovorů,... Film plný klišé, děsného českého dabingu, atd. Prostě film plný paradoxů. Režisér natočil již jeden černošský film, ale tenhle mu rozhodně tolik nesedl... Ale koukat se na to dá. Jen by se neměl brát tak vážně... ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Domýšľavé, falošné. Kvôli otravným pokusom o dobre nie o existenciálnu drámu som si toto inak celkom neškodné béčko v temnejšom balení nedokázal vychutnať. Nemám problém vypnúť, problém je, ak sa ma nejaká otrava snaží presvedčiť, že vypnúť nemám, lebo mi má čo povedať. A ponúkne mi záplavu veľkohubých prejavov, nezrozumiteľných rozhodnutí, teatrálnych gest, jedným slovom kopu hnoja... nabudúce sa tým kŕmte sami. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nejlepší věc je když od filmu nic nečekáte a dostanete velice slušnou a u tohohle filmu se nebojím říct i "áčkovou" zábavu. Celej film je dost ponurej a k tomu dost přispívá i to, že se skoro celej odehrává v noci. Kamera je zajímavá. Herci docela dobrý (stejně je pořád tma, tak nejsou moc vidět). DMX dělá hlavně sveřepý ksichty a ty mu jdou takže se do té role fakt hodí. Další velký klad je jeho nemorálnost, to se mi opravdu zamlouvalo, že to byl vlastně fakt hajzl. Nečekaně dobrej film. ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení! Začínalo to jako průměrné béčko a čekal jsem, že King David bude klasický ublížený klaďas s pohnutou minulostí, ale on byl normální svině, která uvěřila na karmu až příliš pozdě. Flashbacky minulosti z LA stály za to a parádně zpestřily příběh. Byla to černošká báje o fetu s jedním bělochem a stálo to za to. ()

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejtypičtějších filmů o drogách, co jsem kdy viděla. Krásná ukázka všeho, co s tímhletím souvisí. Co asi čeká "drogového krále" ? No co jiného se mu může stát, než že ho někdo zavraždí... Přesto nás filmem provede prostřednictvím hlasové nahrávky o jeho životě. Ještě že tak, ještě, že nás filmem provedl DMX a ne třeba 50 cent. Ještě, že jsme v titulcích slyšeli songy od DMX a ne od 50 centa. (Nechci tím říct, že mám atypii vůči fiftymu, ale poslední dobou se mi zdají kvalitnější jiní "autoři") ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama