Ostrov

Trailer
Komedie / Dobrodružný / Romantický
Česko, 2023, 100 min

VOD (1)

Richard (Jiří Langmajer) a Alice (Jana Plodková) se na exotické dovolené pohádají, protože Richard se chce nechat rozvést. Rozhodnou se, že odletí předčasně domů, ale jejich malý letoun ztroskotá na opuštěném ostrově, Richard a Alice jsou tak nuceni společně čekat na záchranu. Osamělí trosečníci se na tropickém ostrůvku musí postarat nejen o svou záchranu a přežití, ale také začít znovu spolupracovat a hledat k sobě cestu zpátky. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer

petikacka

všechny recenze uživatele
Jak jsou české romanticko-dramatické komedie úpa tragické, tak Ostrov mě velice velmi mile překvapil. Nebylo to pitomé ba naopak dosti vtipné a výměny názorů mezi Langošem a Janou Plodkovou musí být odkoukány ze života páč ty dialogy vůbec nešustili papírem a ta chemie mezi nimi byla naprosto uvěřitelná. Bavila jsem se od začátku do konce. Za mě usměvavých 85% ()

peter12

všechny recenze uživatele
Dá sa povedat, že čo som čakal, to som aj dostal. I keď po prečítaní obsahu som čakal niečo podobne filmu Šesť dní, sedem nocí , nakoniec mi to pripomínalo návrat do modrej lagúny na český spôsob. Ja by som na to nikdy do kina nešiel, ale keď si žena niečo zaumieni, nepohne s ňou ani sedem voľou a ja som na to bol sám. Takže je to štandardná ostrovná rozprávočka, ktorá je len sem-tam vtipná, herecky slušná a dramaticky nezaujímavá. Pán režisér dal krásnu destináciu, v pohode hercov, ale ďalej to už bola len vata. Máličko vtipu a celkom uspávací ton a tak zamrzí tých 12 eur, ale doma by som takéto dobrodružstvo nezažil. Škoda, že to do ruky nechytil schopnejší režisér, slabé 3*. ()

Spiker01

všechny recenze uživatele
Šest dní, sedm nocí na dovolené štábu v Thajsku, kterou jim zaplatila poměrně vysoká návštěvnost v kinech a nyní velká sledovanost na Netflixu. Langoš s Plodkovou jsou sympatická dvojka, je to takové nenáročné, celkem rychle to uteče, na druhou stranu to nepřinese nic extra nového, zvláště pokud jste viděli Fordův film. ()

Langy10

všechny recenze uživatele
Krásné prostředí, dobří herci, ale ten suchý, až otravný humor? Katastrofa. Neškodný spoiler:   Jsem ztroskotaný na ostrově a řeknu své partnerce pojď obhlédnout místo a ona mi odvětí (se šrámama na obličeji) -takhle přeci nikam nemůžu.    Jako vážně se tomu smálo celé kino? V tomhle duchu se víceméně nese celý film. A to nemluvím o tom, že to docela solidně zkopčili z filmu 6 dní a 7 nocí s Harrisonem Fordem. 40% ()

Ivoshek

všechny recenze uživatele
Hlavní moje otázka je PROČ. Proč někdo točí příběh, který už tu byl mnohokrát a v drtivé většině i udělaný mnohem lépe. Když si odmyslim nelogičnosti technické (odbarvene vlasy, olejové pochodně) a dynamiku vztahu, která by nejspíš byla přesně opačná, tak nejvíc mne na tom sralo, ze je to o ničem z hlediska dialogů a příběhu, není tam nic zajímavého, překvapivého nebo aspoň zábavného. Prostě nevidím zpětné jedinej důvod, proč u toho trávit čas. A to je česká kinematografie v kostce. ()

• Rudolf Havlík vydal po uvedení filmu v kinech knižně beletrizovanou verzi scénáře. (JT19)
  • Když se na vodě objeví nafukovací člun a Richard (Jiří Langmajer) s Alicí (Jana Plodková) k němu běží, tak Alice do něj skočí a namočí si vlasy. V dalším záběru člun vytahuje z vody a vlasy má suché. (griph)
  • Letadlo, se kterým hlavní postavy havarují, je Antonov AN-2 registrace OK-HFL z letiště Mladá Boleslav, kde se celá scéna také natáčela. (pocket22)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)