Reklama

Reklama

Ostrov

Trailer

Obsahy(1)

Richard (Jiří Langmajer) a Alice (Jana Plodková) se na exotické dovolené pohádají, protože Richard se chce nechat rozvést. Rozhodnou se, že odletí předčasně domů, ale jejich malý letoun ztroskotá na opuštěném ostrově, Richard a Alice jsou tak nuceni společně čekat na záchranu. Osamělí trosečníci se na tropickém ostrůvku musí postarat nejen o svou záchranu a přežití, ale také začít znovu spolupracovat a hledat k sobě cestu zpátky. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Propršené večery si žádají své oběti a mezi nimi se najdou i rozhodnutí věnovat hodinu a půl až příliš jednoduché "primácké" komedii, která bude náramně zapadat do nedělního primetimu této konzumní české stanice, moje srdce si ale opravdu nezíská. Prapodivný mix snahy o survival a vztahovou romanťárnu skřípe ve vícero momentech, než je u mě snesitelné a nezachrání to ani snaživá Jana Plodková, která sice hrábne po kdejaké roli, ale stále jí nejsem ještě tak přejedený jako jinými, mnohem horšími českými herečkami. [viděno na Netflixu 5.8.2023] ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Dá sa povedat, že čo som čakal, to som aj dostal. I keď po prečítaní obsahu som čakal niečo podobne filmu Šesť dní, sedem nocí , nakoniec mi to pripomínalo návrat do modrej lagúny na český spôsob. Ja by som na to nikdy do kina nešiel, ale keď si žena niečo zaumieni, nepohne s ňou ani sedem voľou a ja som na to bol sám. Takže je to štandardná ostrovná rozprávočka, ktorá je len sem-tam vtipná, herecky slušná a dramaticky nezaujímavá. Pán režisér dal krásnu destináciu, v pohode hercov, ale ďalej to už bola len vata. Máličko vtipu a celkom uspávací ton a tak zamrzí tých 12 eur, ale doma by som takéto dobrodružstvo nezažil. Škoda, že to do ruky nechytil schopnejší režisér, slabé 3*. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě moc nebavilo. Česká varianta na Šest dní, sedm nocí (1998). Mám rád Langoše (a kdo ne!) a v poslední době koukám převážně na českou tvorbu. Ale komedie to není, protože tam je málo humoru. Drama to není protože to je snadno odhadnutelné, i když emoce tam samozřejmě jsou. A dobrodružné to je proto, že to má krásné exteriéry. Na sto minut je to zbytečně rozvleklé. Vztah mezi manželi je ale snadno uvěřitelný a docela i dobře zahraný. Ve výsledku jsem se ale nebavil. (40 %) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Havlík je náš moderní zloděj. Každý film, který natočil, je vykrádačka Hollywoodských filmů zasazená do našich končin, respektive našich čecháčkovských problémů a životních situací. Langmajer hraje arogantního blbečka, ovšem stále lepší než postava Plodkové. Její postavu nesnášíte od první do poslední minuty. 6 dní a 7 nocí po česku s postavami, které jsou na pěst. To fakt není zábava. 40%. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, jo, zcela vědomě jsem se rozhodl, že si pokazím odpoledne. Česká romantická komedie to je fakt jistota. Česká romantická komedie s Jiřím Langmajerem je jistota jistoty. Přesto si vždycky řeknu, že by to už mohlo našim filmařům dojít, podívám se na jejich další výplod a dojde naopak mně, že tyto záležitosti mají své věrné publikum a že jsem hlupák, když přemýšlím nad jakoukoli změnou. Janu Plodkovou mám docela rád, ale i kdyby v tomto snímku hráli jen ti nejlepší čeští herci, ničemu by to neprospělo, protože by neměli co hrát. Scénář byl totiž k uzoufání plytký, nenápaditý, zcela pochopitelně předvídatelný (bo romantická komedie), nudný a vyplněný příšernými stereotypními dialogy. Gratuluji pánům Havlíkovi a Oberfalcerovi k jejich výtvoru, při jehož vzniku nebyla použita ani špetka jakékoli invence. / Poučení: Chystáš-li se ztroskotat, nezapomeň na Wilsona. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (13)

  • Televizní premiéru na televizní stanici Prima si nenechalo ujít přes 672 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)
  • Letadlo, se kterým hlavní postavy havarují, je Antonov AN-2 registrace OK-HFL z letiště Mladá Boleslav, kde se celá scéna také natáčela. (pocket22)
  • V závěru filmu zní píseň „Hold On“ od australské rockové kapely Jet. (sator)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama