Reklama

Reklama

Ostrov

Trailer

Obsahy(1)

Richard (Jiří Langmajer) a Alice (Jana Plodková) se na exotické dovolené pohádají, protože Richard se chce nechat rozvést. Rozhodnou se, že odletí předčasně domů, ale jejich malý letoun ztroskotá na opuštěném ostrově, Richard a Alice jsou tak nuceni společně čekat na záchranu. Osamělí trosečníci se na tropickém ostrůvku musí postarat nejen o svou záchranu a přežití, ale také začít znovu spolupracovat a hledat k sobě cestu zpátky. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (293)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Romantická slabší komedie. O dobrodružství bych radši pomlčel. Na filmu je hodnotné snad jen to, že tam máme své herce a jsou v krásném prostředí. Být ve filmu nějaké neznámé tváře, stačilo by to stěží na jednu hvězdičku. Dvakrát jsem se lehoulince pousmál a to je na komedii příšerně málo. Během filmu mě napadla spousta filmů, ani ne moc dobrých, ale pořád lepších ve spoustě věcí. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Havlík je náš moderní zloděj. Každý film, který natočil, je vykrádačka Hollywoodských filmů zasazená do našich končin, respektive našich čecháčkovských problémů a životních situací. Langmajer hraje arogantního blbečka, ovšem stále lepší než postava Plodkové. Její postavu nesnášíte od první do poslední minuty. 6 dní a 7 nocí po česku s postavami, které jsou na pěst. To fakt není zábava. 40%. ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Nie je to ani vtipné, ani napínavé, ale hlavne tomuto Robinsonovskému čakaniu na záchranu chýba logika - opustený ostrov bol zázračný, vždy v príhodnej chvíli vyplavoval ďalšie a ďalšie poklady pre prežitie dvoch stroskotancov. Film je postavený na dvoch hercoch a ich vzťahových dialógoch a krásnom thajskom zálive. Usudzujem, že vďaka tomu si filmový štáb natáčanie užíval. A to je asi tak celý prínos do kinematografie. Hlavné postavy síce svoje úlohy zvládli, ale nakoniec pre mňa len ďalšia rýchlo zabudnuteľná nuda. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Dosti nudná, protože zcela předvídatelná, vykrádačka  1)  filmů na podobné téma._____ 2)  Ani tentokrát nepřekročil 47letý Rudolf Havlík svůj stín. Autor vynikajících blogů a povídek o svých zážitcích z pracovních cest po Asii se před deseti roky dal na filmařinu. Viděl jsem osm jeho filmů (tedy všechny) a mé hvězdičkování jasně svědčí, co si o nich myslím: 3x3, 4x2 a 1x1. Škoda, že nezůstal u psaní povídek._____ 3)  Výstižný koment: Djoker**._____  4)  Ale na malém thajském poloostrově Railay (poblíž Krabi) je fakt pěkně, mohu to potvrdit. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Asi první česká variace dvou trosečníků na pitoreskním exotickém palmovém ostrově a já musím ocenit už jen to, že tvůrci udělali něco jiného než romcom odehrávající se v Praze nebo na malebné české vesnici plné dementů. Za produkční stránku 1* a jsem uchvácen, protože se na to prostě dobře kouká. Problém je samotný scénář, kdy ti dva ztroskotají a nic se tam neděje, dokonce to skoro není ani vtipný ( ikdyž ono stačí k mírnému úsměvu už jen samotná existence Langoše) a celkově mi přišlo debilní to klišé, že ON je za toho rozumného, ikdyž nevěrníka, zatímco ONA hystericky uřvaná pipina, která má občas dotazy na úrovni mateřské školy a musí jím být zachraňována. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (13)

  • Televizní premiéru na televizní stanici Prima si nenechalo ujít přes 672 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)
  • V závěru filmu zní píseň „Hold On“ od australské rockové kapely Jet. (sator)
  • Scéna plavby na opuštěný ostrov je podbarvena melodií písně „Somewhere Over The Rainbow“. (sator)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno