Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesorovi Philipu Brainardovi pomáhá v domácnosti jeden z jeho četných vynálezů, živý létající robotek ženského pohlaví Weebo. Večer si má Philip brát Saru Reynoldsovou, prezidentku univerzity. Ve své roztržitosti už dvakrát na obřad zapomněl. Zamilovaná Weebo, která funguje také i jako elektronický záznamník, mu to záměrně nepřipomene, a tak Sara čeká u oltáře opět marně. Zájem o ni má Wilson Croft, Philipův kolega, který mu ukradl už několik vynálezů. Teď chce využít Sařina zklamání a chce mu přebrat nevěstu. Philip vynalezne zelenou hmotu, která ožije a má schopnost donekonečna zvyšovat vloženou energii, a dá jí jméno Flubber. Díky tomuto vynálezu se potrhlému vědci podaří vyřešit finanční problémy univerzity, odrovnat soka v lásce a posléze i získat zpět zklamanou snoubenku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

departed odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nevím, jestli jsem to jako malej harant viděl vůbec celý (nedivil bych se kdyby ne...), ale pamatuju si hračky z mekáče a že kolem toho byl tak nějak povyk. Po dnešním zhlédnutí sice nevím proč, ale dejme tomu, že doba byla jiná a lidi měli jiné nároky. Tohle byla cringe sračička až to sem tam nepěkně zabolelo ... no, vlastně po celou dobu filmu. ()

Sansnom70 

všechny recenze uživatele

Další skvělá komedie s Robinem Williamsem. Je to již trošku postarší film, ale pořád se u něj já i celá naše rodinka zasmějeme a ze všeho nejvíc při závěrečné bitce. Pokud mohu doporučit, tak se na tento film podívejte i se svými dětmi nebo i s vnoučaty. Určitě se dítka budou smát až se budou za břicha popadat. :o) ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malej, tak se mi to líbilo, tak jasně, rozotmile hopsající guma a lítající kamarádka. Co víc si člověk může přát? Jenže jsem teď náhodou na film narazil v televizi a chvilku jsem se díval. Nelíbí se mi, když je mi u filmu trapně za ty herce...finálový basketbalový zápas je právě ukázkou té trapnosti a nudnosti. 2 za lítající kamarádku a trochu z nostalgie. Chudák Robin.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Místy hodně blbé, místy hodně nudné a v použití digitálních efektů hodně špatné, ale to se dalo na svou dobu čekat. Nakonec i dnes je možné vidět horši triky. Robin Williams je klasicky tak nějak milý, svět je zde jednoduše rozdělen na hodné a zlé, které poznáte na první pohled, no a geniální vynález je využit k pěkně pitomým účelům. Místy opravdu není čemu se smát. ()

Ondra111 

všechny recenze uživatele

Pro mě srdcová záležitost. Naivně infantilní filmy mi obecně vadí, ale tady je to tak krásně citlivě poddané, a všichni herci jimž vévodí Robin jsou tak sympatičtí, navíc, svou roli hraje asi fakt, že když jsem film viděl poprvé tak mi bylo asi osm let, takže si pořád dobře pamatuji mé nadšení z flubbera samotného. Ale i po těch letech, pořád se velmi dobře bavím, film je navíc invenčnější než byste mysleli, přenosná superobsáhlá video databáze poletujícího robota nápadně evokuje fenomén youtube.......Ano, ano...80% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Mená zlodejov, ktorý robia pre Hoenickera, sú Smith a Wesson, odkaz na veľkú americkú spoločnosť Smith & Wesson vyrábajúcu zbrane. (Mihail123)
  • Když Wesson (Ted Levine) nahlíží oknem do Philipovi (Robin Williams) laboratoře, dostane ránu do čela bowlingovou koulí namazaným Flabbrem. Koule se odrazí a letí nahoru. Boule na čele od koule je ale na druhé straně a měla by letět k zemi. (LuCaSh)
  • Efekty boli vytvorené prevažne firmami ILM a Hammerhead Studios. (Mihail123)

Reklama

Reklama