foto

Dakin Matthews

  • nar. 7.11.1940 (77 let)
    Oakland, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Most špiónů
2014 My Eleventh
2013 Zero Charisma
2012 Lincoln
2011 Orel Deváté legie
2010 Opravdová kuráž
2003 Pokušení
2002 Zlatá doba (TV film)
2000 An Extremely Goofy Movie
Gen¹³
Třináct dní
1999 Múza
1998 Kamarádky na celý život (TV film)
Stav obležení
1997 Flubber
Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
Tvrdí chlapi (TV film)
1995 Stuart Saves His Family
Virus (TV film)
1994 Bílá míle (TV film)
Labutí princezna
Vnitřní nepřítel (TV film)
Vražda v Beverly Hills (TV film)
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Hart a Hartová: Návraty (TV film)
Obchod je obchod (TV film)
Rio Shannon (TV film)
Semtex Blues
Záskok
1992 Otec, syn a milenka (TV film)
Revolver (TV film)
Tajemství hřbitova (TV film)
Vražda bez motivu (TV film)
Zločinecké způsoby (TV film)
1991 Boj o Jenny (TV film)
Do cizích rukou (TV film)
Dětská hra 3
Kriminálnice (TV film)
Nejvyšší pocta (TV film)
The Company (TV film)
White Hot: The Mysterious Murder of Thelma Todd (TV film)
Zkázonosná Eva
1990 Blind Faith (TV film)
Cena štěstí (TV film)
Můj táta je duch
1989 Body Wars
Báječní Bakerovi hoši
Cross of Fire (TV film)
Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North (TV film)
My Brother's Wife (TV film)
Na šikmé ploše (TV film)
Nahá lež (TV film)
Wired
1988 Baby M (TV film)
Blázinec
Píseň pro Davida
Silence at Bethany, The (TV film)
Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (TV film)
Západ slunce
Čistý a střízlivý
1987 Bláznivá
Like Father Like Son

TV seriály

2018 Instinct (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Resident (TV seriál)
Identity Crisis (E04)
2017 Doubt (TV seriál)
Faith (E06)
Gotham (TV seriál)
A Dark Knight: The Demon's Head (S04E04)
2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Rozbitá okna (S06E16)
2015 Jak prosté (TV seriál)
Injekce věčnosti (S03E09)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Informace (S04E03)
2014 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Infiltrace sterilní místnosti (S08E11)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Scrambling the Eggs (S01E09)
Minding the Baby (S01E08)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvý Santa (S05E09)
Dobrá manželka (TV seriál)
And the Law Won (S04E02)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Vánoční deziluze (S06E11)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Nikdo není svatý (S08E12)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Jak na věc (S08E05)
Smysl života (S07E16)
Kam patřím (S07E12)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
Summer Catalog (S02E20)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Nápad k nezaplacení (S06E12)
Odložené případy (TV seriál)
Proměna (S07E14)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Nedělní ráno (S04E11)
2007 Médium (TV seriál)
Head Games (S03E20)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Lorelai, Lorelai (S07E20)
Dva z Queensu (TV seriál)
Single Spaced (S09E11)
2006 Dexter (TV seriál)
Táta to ví nejlíp (S01E09)
Žralok (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Zpráskaný pes (S02E03)
Mapy nemluví 2 (S02E02)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Dokonalý pár (S03E02)
Dva z Queensu (TV seriál)
Emotional Rollercoaster (S08E19)
Hvězdná brána (TV seriál)
Síla vůle (S09E14)
2005 Closer (TV seriál)
Jake in Progress (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Vánoce na draka (S01E09)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Život jde dál (S02E01)
Kdo je rád sám? (S01E19)
Carnivale (TV seriál)
Creed (S02E05)
Dva z Queensu (TV seriál)
Baker's Doesn't (S08E11)
Wish Boned (S07E17)
2004 Dr. House (TV seriál)
Jeptiška (S01E05)
Jack & Bobby (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
But Not as Cute as Pushkin (S05E10)
Dva z Queensu (TV seriál)
Offtrack... Bedding (S07E06)
Precedent Nixin' (S06E19)
2003 The Lyon's Den (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
To jsou nitky, Pinnocchio (S03E22)
Velká obálka (S03E16)
Milovnice ryb (S03E12)
Dva z Queensu (TV seriál)
Dreading Vows (S06E04)
Dog Shelter (S05E23)
S'Poor House (S05E17)
2002 Family Affair (TV seriál)
Leap of Faith (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Zkrácení sukní (S03E02)
Výkonný dědeček (S02E18)
Dva z Queensu (TV seriál)
Screwed Driver (S04E19)
Hero Worship (S04E18)
Čarodějky (TV seriál)
A kam teď? (S04E22)
2001 First Years (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Jablko nepadá daleko od stromu (S02E07)
Dva z Queensu (TV seriál)
Ovary Action (S04E12)
Veiled Threat (S04E09)
Departure Time (S03E21)
2000 Citizen Baines (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Lovci jelenů (S01E04)
První den v Chiltonu (S01E02)
Michael Richards Show, The (TV seriál)
The Geena Davis Show (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Relativita (S05E23)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Yummy Mummy (S06E13)
1998 Holding the Baby (TV seriál)
Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Soul Man (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Jilmová ulice (TV seriál)
Na jedné lodi (TV seriál)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1995 Nic netrvá věčně (TV seriál)
Office, The (TV seriál)
The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Cutters (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 Drexell's Class (TV seriál)
Herman's Head (TV seriál)
1990 Down Home (TV seriál)
1989 Christine Cromwell (TV seriál)
Coach (TV seriál)
Doctor Doctor (TV seriál)
1988 Aaron's Way (TV seriál)
Dear John (TV seriál)
Something Is Out There (TV seriál)
TV 101 (TV seriál)
1987 My Two Dads (TV seriál)
1986 Fresno (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace