Reklama

Reklama

Zábavný pořad s oblíbenými komiky Jiřím LábusemOldřichem Kaiserem jako účastníky netradičního televizního vysílání. (Česká televize)

Recenze (50)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nešlo o tak slabou záležitost, jak si někteří myslí. Chválím Lábuse s Kaiserem za odvahu. Nebáli se ničeho. Doufali v úspěch, který se myslím dostavil. Já jsem měl Zeměkouli svým způsobem rád. Škoda, že pořad už neexistuje. Společnost by se pobavila a dnešní mládež by poznala, jaký byl humor. ()

Cibulka_C 

všechny recenze uživatele

Kdo jde do televize parodovat televizní hlasatele? Správně, Oldřich Kaiser a Jiří Lábus. 🕺🏻 Kateřinu Tuhou (ta v těch růžových šatech) nebo Zdeňka Přehrzdorského (měl hlas jako doktor Hnátek v Tlučhořovic rodince omggg) naprosto miluju. ❤️ I když je to projekt, který u diváků nesklidil zase tolik ohlasu nebo se prostě jen nesmáli, tak se ho Česká televize neprávem zalekla a jelo to jen pár let. A co si budeme, je to škoda, protože je to stejný typ humoru, jaký Oldřich Kaiser s Jiřím Lábusem vždycky měli, ale je jinak pojat a já si myslím, že srovnávat to s pořadem Tele tele asi úplně nemá smysl :D Každá postava, kterou opět ztvárnili jen dva muži, byla detailně promyšlená a pečlivě zahraná - každá s jiným hlasem, výrazem v obličeji, účesem nebo myšlenkovými pochody, prostě Tlučhořovi nadruhou.  Spousta známých scének - například Záchrana sebevraha, Poctivý nálezce, Rudé náměstí, kde není lepší věc na práci, než se místních ptát: „Gavarite pa ruski?“ anebo ten skvělý silvestrovský díl, kde mi striptýz Jiřího Lábuse bohatě stačil. 🤡 Je škoda, že se Zeměkoule nechytla, měla skvělý potenciál, ale mně osobně stačí málo, takže u mě záměr splnila! 🌍 ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jedna scénka lepší než druhá, byla velká škoda, když se ČT zalekla a Zeměkouli zřejmě kvůli tomu, že se jí nesmál úplně každý, nemilosrdně zařízla. Dnes už je řada skečů naprostou klasikou (můj oblíbený poctivý nálezce, vražda mečem, neskutečně trpělivý stavitel modelů, "Gavarite pa ruski?" na Rudém náměstí... a mnoho dalších) srovnatelnou s tím nejlepším z Kouzelníka a já coby člověk beztelevizní doufám, že ČT jednou napadne tuhle srmšť vydat na DVD. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Nevím proč ale co si hlavně pamatuju z tohoto opravdu vtipného pořadu( jak vidím tento názor se mnou sdílí jen pár jedinců) je scénka s OSOU.Nechápu to ale vždy když si na ni vzpomenu vzbuzuje to ve mně záchvat smíchu. Je mi líto že to zrušili, protože po České sodě tady chyběl takový typ humoru.S Tele Tele se to srovnávat nedá, to je úplně úplně jinde a mnohdy za hranicí dobrého vkusu. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Oproti zdejšímu průměrnému hodnocení si myslím, že si Kaiser s Lábusem v tomto projektu stále udržovali vysoký standard a polevovali jen zřídka. Jestli jsem ale něco už v době premiéry oceňoval, tak to byly opravdu hluboce promyšlené postavy fiktivních redaktorů. Před osmi lety bych klidně dal i těch pět hvězd, teď se moje hodnocení usazuje na rozumnějších čtyřech. Jinak srovnání s Tele Tele je v tomto případě celkem zavádějící. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama