Reklama

Reklama

Epizody(5)

Obsahy(1)

Tvůrci ikonického internetového seriálu sKORO NA mizině přichází s novým seriálem Liga mužské moudrosti, který je opět financován pouze z finančních příspěvků svých fanoušků. Tento útok na hyperkorektnost přinese nejen nové téma, ale i nové herce, jakými jsou například Michal Isteník, Eva Leinweberová či Tomáš Havlínek. Kreativní tým a Jiří Langmajer však i nadále zůstávají. Hlavní myšlenka seriálu je, že se tvůrci musí postavit proti hyperkorektnosti současné doby, proti špatně podanému či zneužívanému fenoménu #metoo a tak dále. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Recenze uživatele ChickenPate k tomuto seriálu (2)

Dožínky (2021) (E01) 

Navázání na úspěch sKORO NA mizině bylo ve vzduchu a je to tady, bohužel. Většina děje nezajímavá a když už se autorům něco zdá jako vtip, tak to pro jistotu zopakují třikrát, aby to i ten sebeblbější divák pochopil. ()

Jardo! (2022) (E02) odpad!

Jestli jsem prvnímu dílu dal 2 hvězdy, tak toto je jasný odpad. Problém není v tom, že by mě urážel tento styl humoru, ale v tom, že během celých 28 minut jsem se ani jednou nezasmál a to, co bylo myšleno jako vtip nebylo natočeno tak, aby to vtipně vyznělo. Ztracená půlhodina času. ()

Reklama

Reklama