Reklama

Reklama

Kdo přežije - Perlové ostrovy

(série)
  • USA Pearl Islands
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jon Dalton, Rupert Boneham

Obsahy(1)

Máme tu již 7. sérii amerického pořadu Survivor, která je považována za jednu z nejtvrdších v historii soutěže. Hráči se mezi sebou utkají na ostrovech v Perlovém souostroví a zjišťují, že hra začíná už na lodi na cestě k místu, kde by normálně začali. Dalším nepříjemným zjištěním bylo, že musejí pokračovat v tom, co mají právě na sobě. Poperou se s těmito a mnohými dalšími problémy nebo budou zažívat trable? (Attta)

(více)

Recenze (92)

burina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z vlastnej skúsenosti môžem potvrdiť, že ak chcete niekoho nahovoriť na fenomén Survivor, neexistuje lepšej sezóny než pirátske Perlové ostrovy( vďaka Citrón!). Už od chvíle keď Rupert v úvode okradne druhý kmeň sa Survivor stal srdcovou záležitosťou. :) Obľúbenci: Rupert, Andrew, Sandra /// Neobľúbení: hysterka Lil, zbabelec Osten ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Může obsahovat spoilery: Po šesti sezónách Survivor vůbec poprvé opustil téma místního folklóru a založil celou sérii na pirátském stylu. Osvěžující změna potěšila, k tomu přibylo několik dalších premiér (kmen odpadlíků...) a některé z nejdrsnějších strategií historie soutěže. Vítěz: 5* - faktor nečekaného vítěze potěší vždycky, pokud si to onen člověk aspoň trochu zaslouží. Tady si to zasloužil hodně, a tak to těší o to víc. Účinná strategie, zábavná osobnost, co víc si přát. Top 20: Sandra Diaz-Twine, Jon "Fairplay" Dalton. Oblíbenci: Christa Hastie, Darrah Johnson, Rupert Boneham ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Nejoblíbenější a nejzajímavější série. Výborné zvraty, překvapení a napětí. Zajímavé sledovat charakter postavy Ruperta, a mého favorita Andrewa. Průměrný konec (díky nezajímavé finálové dvojici). Pátou hvězdičku bych dal za předpokladu, kdybych se SURVIVORU zúčastnil já osobně s Megan Fox :) ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perlové ostrovy mě zrovna nenadchly. Výzvy byly strašně nudné a nezáživné. Navíc tu bylo až moc slabých a jednoduchých soutěžících. Jediný, kdo to zachraňoval, byl Rupert. Taky se tu objevil hráč, který mi lezl na nervy jako nikdy nikdo v Kdo přežije. Na druhou stranu tu bylo pár zajímavých zlomů a pravidel. Oblíbený kmen: Drake. Oblíbení: Rupert, Sandra, Christa. Neoblíbení: Jon. 2,5* ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Už od ztroskotání a shánění zásob v Panamě mi bylo jasné, že sledují zásadní sérii Survivoru. Celé to ladění do pirátských válek mě ihned chytlo. Ruperta jsem si oblíbil již při jeho převtělení se do piráta, kdy ukradl druhému kmeni jejich boty, a pak je prodal. Díky zajímavé charakterové sestavě jsem začal fandit Drakeům. Morgany jsem chvílemi i nenáviděl, byli to chcípáci, hlavně připosraná korba Osten. Soutěžící tady sice nejsou tak zajímaví jako třeba na Cookových ostrovech, ale samotní hráči a také producenti vytvořili sérii plnou šílených událostí. Možnost vyrabovat kmen, který prohrál soutěž o odměnu, boj Vyvrženců o šanci vrátit se do hry, nasraný Probst, když mu přijde vylitý Fairplay na kmenovku, to jsou zážitky, které v mnoha dalších sériích bohužel chybí. Ještě dodám, že Fairplay byl arogantní, sprostý a podlý soupeř, ale nenávidět ho jen za to, že si vymyslel mrtvou babičku je přeci hloupost. Vždyť ji neokradl, aby si přilepšil, nebo se jí nezbavil v domově důchodců, aby měl klid. Pouze zahrál na city soupeřů. Jako člověka ho také nemusím, ale hráč byl skvělý. Jedinou kaňkou tak zůstává uřvaná skautka, která bohužel vydržela až do finále, takže jsem za vítěze nakonec rád. Favorit: Rupert, Oblíbenci: Fairplay, Burton, Sandra, Tijuana. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá série s mnoha skvělými momenty a značným množstvím zajímavých hráčů! Spoilery: S vítězem v celkovém pohledu nejsem spokojen, ale když se podívám na finálovou dvojici, tak jsem moc rád, že to nevyhrála vyšinutá skautka. Klobouk dolů před Johnnym Fairplayem a jeho kousky, sice je to kus trotla, ty prachy by si nezasloužil, ale akce "mrtvá babička" byla naprosto skvělá a vtipná. A Rupert je king! Škoda že ti nejlepší trosečníci často doplácí právě na to, že jsou nejlepší. Burton a Shawn byli blbci, to mi bylo mnohem sympatičtější duo Ryno a Savage. A tato série nabídla asi největšího chcípáka vůbec. Možná ne úplně největšího, ale úměrně ke své postavě určitě. Osten byl prostě neuvěřitelný sráč, kdo by to do něj řekl, že. :-D ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! Hrozně mě mrzí, že jsem jako první viděl 20.sérii a že tam na začátku nedali nálepku "obsahuje spoilery". :D Tak díky tomu jsem si tuhle sérii naplno neužil. Sice jsem 100% nevěděl vítěze, ale byl na výběr jen ze dvou a když jeden vypadl, tak už to bylo skoro jisté kdo to vyhraje. :-) Ve 20.sérii jsem zařadil Sandru k těm "špatným", ale tady mě příjemně překvapila, postupem času jsem jí začal fandit a stejně tak bych nahlížel na 20.sérii úplně jinak, kdybych 20ku viděl až po tomhle. Nedá se nic dělat. :-) Největší okamžik, kdy jsem valil oči byl ten, kdy jsem uviděl vracet se vyděděnce a zprvu jsem si říkal, že pokud se vrátí všichni do hry, tak by to bylo super, bohužel se vrátili jen dva, ale i tak to bylo příjemné překvapení. Oblíbený kmen a to díky hlavně třem All-Stars hráčům byl kmen Drake. Oblíbení hráči: Rupert (dobrák, který nesnesl, když mu někdo dal hlas), později Sandra. Z druhého kmene jsem nejvíc fandil Ryanovi O. Nejméně oblíbení hráči: Jon (podrazil mého oblíbence, neustále lhal, dokonce i o své babičce, ale bez něj by byla tahle série suchá, to jo), Lil (tuhle hru moc nezvládala a trosečník by měl být trochu silnější, hlavně po psychické stránce). ()

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších sérií téhle reality show, a to zejména díky skvělým hráčům, a jednomu zásadnímu zvratu. Takže tady máme drsnou hru Burtona a Johnyho proti ušlechtilému pirátovi Rupertovi a jeho pobočnici, která se v průběhu změnila z fajn maminy v smrtelně nebezpečnou potvoru a mezi tím jedna bláznivá vypatlaná skautka. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor Spoilery***Celkem 94%***TV/// Soutěžící 8/10 Děj 10/10 Hudba 9/10 Prostředí 10/10/// PLUS: pirátské téma, úvod a "vylodění kmenů", kmen Drake a excelentní Rupert, prostředí, hudba, kamera, pozitivně může překvapit tzv. twist v podobě návratu dvou jíž vypadlých soutěžících MINUS: taky je to ovšem trochu podpásovka, zvlášt když se Lilian dostane zbytečně daleko, vadil mi podlý Jon "umřela mi babička" Fairplay./// Shrnutí: Z první desítky řad, rozhodně ta nejlepší. Má vše a nepostrádá nic. Může zamrzet vyřazení oblíbených hráčů dříve než by si zasloužili, ale je to prostě hra. Tentokrát opravdu dovedeno k dokonalosti a ukázka jak má správný Survivor vypadat. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totálně pičoidní konec, kdy se ve finále střetly dvě totálně vypatlané a fyzicky naprosto ubohé ženy a dokonale tak zkurvily, do té doby, velmi solidní sérii. Bacha spoiler, sorry. Jinak se jednalo o sérii velmi pěknou. Bylo k vidění hned několik silných postav a charakterů, mnoho zajímavých zvratů a nejlepší a nejzákeřnější lež v historii soutěže, která rozhodně neměla krátké nohy. S odřenýma ušima to budou 3*. ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dobrá série s úžasným tématem pirátů, super soutěžema, sympaťákem Rupertem a lhářem Johny Fairplayem. Vítěz mě nakonec tolik nezklamal, přesto do nějaké dokonalosti má tato série daleko a obávám se, že do mé TOP 5 se nevejde. ()

Hismael 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aliance se díky podrazům mění ze dne na den a prakticky každé hlasování skončí pro soutěžící překvapením. Souboje většinou neprobíhají na nějakých drahých velkých konstrukcích a ten nejdůležitější je nejprostší. Svůj účel ale splní dobře všechny. Silní hráči mají okamžitě terč na zádech a ti nenápadní slabší různě dlouho proplouvají, ani neví jak. V určité fázi může přijít otázka, jestli si vůbec někdo zaslouží vyhrát. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pirátsky laděná série, plná podrazů a skvělých zvratů. No a ačkoliv mě osobně celkově tolik nezaujali soutěžící, kvůli "fenoménu" jménem Jonny Fairplay (a jeho babičce) to stálo za to vidět. Nejoblíbenější hráči: Jonny Fairplay, Burton ()

Reklama

Reklama