Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novinářka Carmen Wongová točí v Turecku reportáž o rostlinném výzkumu tureckých vědců. Během reportáže pojízdnou laboratoř výzkumníků napadne skupina mužů a zničí ji. Sirotek Jackie pracuje jako prodavač v hongkongském sportovním obchodu..Vždycky snil, že bude sloužit na straně zákona. Když se mu jednou podaří zneškodnit lupiče z banky, dostane se na stránky novin. Zanedlouho ho vyhledá soukromý detektiv Manny Liu, který mu řekne, že by mohl být synem korejského milionáře Parka Won-Junga. Jackie ho navštíví v soulské nemocnici. Park ho považuje za svého syna a nabídne mu, aby si s ním zahrál hru. Pokud vyhraje, získá všechny Parkovy peníze... V hotelu se Jackie setká s Carmen Wongovou, která mu prozradí, že Park byl dvojí špion. Pracoval pro Severní i Jižní Koreu a nakonec v Istanbulu přeběhl. Park zanedlouho umírá a zanechá pro Jackieho dopis s šekem, křížek a neznámý klíč. Když Jackie rozsypává popel na hrobě jeho ženy, je na něm nápis „Počkej na mě“ a uschlý tulipán. Z internetu se dozví o vyšlechtěném Zlatém tulipánu v Turecku. Nápis převedený na čísla tlačítek v mobilu dává číslo účtu v Istanbulu. Jackie odjíždí do Turecka a zjistí, že je neustále sledován ozbrojenými muži... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

spikey1 

všechny recenze uživatele

Nejtěžší na tom, komentovat filmy Jackieho Chana je, že jsou všechny stejné. Teď od pravověrných fanoušků zasloužím ukřižovat, ale je to tak. Jackie točí obdobně jako se točí Bondovky. K něčemu se připlete, někoho více či méně omylem zbuší a tak to jde dál, doba božské relikvie a Police story už je fuč. čimž ho nehaním tnhle film má solidních 65% a rád u něj strávím čas o víkendu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan umí rozhodně lépe, respektive jeho filmy dovedou být lepší, především pak po scenáristické stránce. Co se snímku "Agent z Hong Kongu" musí nechat, to jsou klasicky výborné akční sekvence, kde Jackie opět exceluje, mnohdy spíše tanečními kreacemi než samotným bojovým uměním. Ale i bojové umění je tanec. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ďalší skvelý akčný a komediálny zárez od Jackieho Chana, jeho najlepšie roky. A až dnes pri písaní komentára som si všimol, že tam v tej dobe hral Scott Adkins, ktorého hviezda vystúpala až roky potom. Samozrejme Bradley James Allan nesmel chýbať, ako v x filmoch s Jackiem pred a po prelome tisícročí. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Slabé a odfláknuté stejně jako domácí úkol z matematiky průměrného osmáka. Nesoudržné a nudné. Tu a tam z toho vykoukne moment, který stojí za promnutí očí, celkově ale si už pár minut po shlédnutí nevybavuji nic konkrétního. Délka komentáře protentokrát odpovídá kvalitě filmu. Scott Adkins dostane ve dvou vteřinách na držku a Jackie Chan má všehovšudy tři dobré momenty. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 7/10/// +kdo má rád akci v podání Jackieho, tak ten si příjde na své -dost zbytečný příběh, který už tu mnohokrát byl, tady jsem nějak postrádal pořádnou atmosférů, zdálo se mi, že jednotlivé scény jsou poskládané jen tak za sebe aby se hlavní představitel mohl předvádět./// Příznám se, že tady by mnohem více sedlo, kdyby Jackie Chan záhrál svoji úlohu v tomto filmu vážněji. Protože takhle je to něco co jste viděli 10x a ještě určitě mnohokrát uvidíte a proto vás máloco překvapí. Pokud vám však tohle stačí tak budete zřejmě spokojeni, já už ale chci od jeho filmů trošku víc./// Celkem 51%/// ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Scott Adkins, celým jménem Scott Edward Adkins, je v závěrečných filmových titulcích uveden špatně, protože je kreditován jako Scott Edward Atkins. S největší pravděpodobností se jedná o neúmyslnou chybu. (Rominator)
  • Postava, kterou v tomto filmu představuje Jackie Chan, se v českém dabingu sama označuje jako Jackie Chan. V originálním znění hraje ovšem postavu, která se jmenuje Buck Yuen. Tvůrci dabingu si tak svou roli notně zjednodušili. (Posheidon)
  • Ve filmu nechybí nepovedené záběry z natáčení a po nich následuje ještě filmová scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama