Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mnohem raději si dám Úžasňákovy, tam ty groteskní scény budou mít alespoň nějakou omluvu. Nehledě na to, že film jako celek je o několik tříd výš než tohle:P Originalita veškerá žádná, sem tam nějaký lepší vtípek (zdravíme geniálního šílence Petera Stormare), a i ta Jennifer Love Hewittová vypadá, že držela dietu až příliš dlouho...vzdych. A to to ještě rok předtím byla taková kočena... 40% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie je to tak dávno, čo som si s mojou drahou lepšou polovičkou Evičkou pozrel film "Majstrov syn" (Zui quan). Bolo to natočené v roku 1978 v Hongkongu a hlavnú úlohu tam stvárnil dvadsaťštyri ročný Jackie Chan. Mal účes, s ktorým by hravo zapadol medzi členov kapely Ramones  a robil grimasy ako Jim Carrey. Ale popri tom bol mladý, svieži, predvádzal fakt náročné tréningy a vymakané bojové choreografie. Evka mi povedala, že je to omnoho lepšie ako tie jeho hollywoodske šaškárne, ktoré natočil v pokročilom veku v USA. Že je to naturálnejšie a drsnejšie, aj keď je to skryté pod maskou podivnej hongkongskej akčnej komédie. A ja som si uvedomil, že má pravdu. Na jej múdre slová som si spomenul aj teraz, keď som si pozrel americký snímok "Tuxedo". Štyridsať osem ročný Jackie Chan tu zo seba robí doslova šikmookého blbečka, cvičenú opičku. Americké doláre z neho urobili starú, trápnu, poľutovania hodnú karikatúru samého seba. ** ()

Reklama

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

Vyberám svoj 20 rokov starý zaprášený oblek zo stužkovej zo skrine, obliekam si ho, natesno uťahujem kravatu pod krkom, zaväzujem si štýlové čierne topánky a na zápästie dávam to najdôležitejšie. Špeciálne štýlové hodinky, ktoré zo mňa spravia supermuža. Vykračujem pravou nohou a idem zachrániť svet. Som chlapík, ktorý dokáže šarmantne vytancovať z každého problému. Som niekto ako superhrdina. Niekto ako Bond.  Ale to oni nevedia a to je moja výhoda. ()

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Filmy Jackieho Chana mám rád, ale tady se něco opravdu nepovedlo. Za prvé, chabý scénář nabízí slabou zápletku plnou blbých postav a podivností, za druhé ultratrapná Jennifer Love Hewitt a hlavně za třetí málo "jackieovské" akce. Takhle to zachraňuje jen Jackieho přítomnost a pár světlých okamžiků. 3/10 ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

S Jackiem Chanem rozhodně žádná nuda nehrozí. Tady mu ke štěstí stačí zázračný oblek, který je nabušený nejrůznějšími technologiemi. Ten svého majitele vtáhne do světa netušených možností. Stane se z něho asijský James Bond, který má po svém boku krásnou ženu. Jennifer Love Hewitt tu skutečně sloužila jako ozdoba. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)
  • Natáčení začalo 10. září 2001 a skončilo v průběhu ledna roku 2002. Film se natáčel v kanadské provincii Ontario, konkrétně v jeho hlavním městě Torontu a také v Oshawě. (Stocki)
  • Pracovní název: T.U.X. (Stocki)

Reklama

Reklama