Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

numi 

všechny recenze uživatele

Proč tenhle film vznikl je mi záhadou. Ale to není poprvé a bohužel ani naposled. Jackie Chan, který není zrovna mým velkým oblíbencem, zachraňuje svět ve své další střeštěné komedii. Tentokrát však film postrádá akční "exploze", které jsou pro Chana typické a naopak film obsahuje pěknou řádku počítačových triků a Jennifer Love Hewitt. Oboje se do filmu moc nehodí - Jennifer se umí možá "bát", ale rozhodně ne prát... Celkově film neurazí, ani nenadchne. Je to blbost jak kočičí zubař, ale není to trapné. A to oceňuji. [květen 2006] ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Doslova zde zírám. Jedni, co jinde hodnotí Hewittovou jako jednu z nejhorších hereček se zde rozplývají nad jejím uměním. Jiní prozměnu všude chválí Chana, zatímco zde jej haní. Málokdo si ale už uvědomuje, že se v první řadě zde hodnotí jeho film a zejména film, který má být komedií na akční agenty. Kdo čekal akční filmy Jackieho, ten si patrně asi neumí ani přečíst tv program správně. Film jinak lehce podprůměr, Jackie zde není špatný, ale potřeboval by lepšího scénáristu. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney, Christophe Beck: 1. Jimmy's Tux ,2. The Skateboard Chase ,3. The Mad Bike Messenger ,4. The Jimmy's Dream ,5. The Tuxedo main title ,6. The First Mission ,7. The Swallow the Queen ,8. The Demolition ,9. The Putting On Tux ,10. The Demolition Program ,11. The Rope Fight ,12. The Rope Fight ,13. The Superhuman ,14. The Walter Strider ,15. The High Noon ,16. The Banning Opens The Pods ,17. The Banning Swallows Queen ,18. The Jimmy Saves Blaine ,19. Get Up (I Feel Like Being A Sex Machine) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

(milovníci Jackieho komiky/akce dál nečíst a dát 5*;-)) Podle čeho si Jackie Chan vybírá role? Někdy bych to moc rád věděl, protože tady je zajímavá snad jen Jennifer Love Hewitt... Hloupá zápletka vedle nulového charizmatu zloducha (kterého překonává jeho pravá ruka, vědec...) není moc dobrý základ, který stále horší Jackie nijak nezvyšuje. Takovéhle filmy prostě jen kazí svět, ale určitě někoho v 20:00 na Nově pobaví (v tom dobrém směru). Akce daleko pod průměrem, zbytečně přeefektované a ještě k tomu všemu, ani ty vtipy nejsou vtipný.... ()

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Filmy Jackieho Chana mám rád, ale tady se něco opravdu nepovedlo. Za prvé, chabý scénář nabízí slabou zápletku plnou blbých postav a podivností, za druhé ultratrapná Jennifer Love Hewitt a hlavně za třetí málo "jackieovské" akce. Takhle to zachraňuje jen Jackieho přítomnost a pár světlých okamžiků. 3/10 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Pracovní název: T.U.X. (Stocki)
  • Jackie Chan není dobrý tanečník, naopak Jennifer Love Hewitt tančit umí, a tak ho v některých scénách vedla a podporovala ho. Jackie i tak musel po večerech hodně trénovat. (Stocki)
  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)

Reklama

Reklama