Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

IvyH 

všechny recenze uživatele

Omylem jsem tuhle slátaninu musela zhlédnout dvakrát. A kupodivu, na podruhé už to tak špatné nebylo. Prostě jen další ulítlá americká komedie z Jackie Chanem, na němž vše stojí a padá. Bez něj se může Jennifer Love Hewitt špulit a natřásat jak chce, ale víc jak "odpad" by ze mně stejně nevydolovala. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mnohem raději si dám Úžasňákovy, tam ty groteskní scény budou mít alespoň nějakou omluvu. Nehledě na to, že film jako celek je o několik tříd výš než tohle:P Originalita veškerá žádná, sem tam nějaký lepší vtípek (zdravíme geniálního šílence Petera Stormare), a i ta Jennifer Love Hewittová vypadá, že držela dietu až příliš dlouho...vzdych. A to to ještě rok předtím byla taková kočena... 40% ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

#27 Jackieho Chana nemusím, ale co předvádí tady už u mě balancuje na hranici absolutního výsměchu jeho "hereckým" schopnostem. Ale svalovat vinu za debilní scénář, mizerné triky a něco co se nedá nazvat ani slabým humorem jenom na něj by nebylo fér, všichni zúčastnění měli radši natočit reklamu na tuxeda než film s jedním v hl. roli. Fraška to ale není, to by ještě bylo dobré, tohle je spíš dno filmové trapnosti a nebýt Zdeňka Trošky a jeho komedií tak to zařadím mezi odpady, takhle jedna hvězda a teď musím rychle začít hledat způsob jak tu hodinu a půl života vrátit zpět. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Jsem Jackieho fanoušek, mám rád jeho tvorbu. Ale způsob jakým vstoupil do nového tisíciletí je hrozně smutný. stává se z něho direct do dvd herec a přitom je to mistr choreografie. Mrzí mě to. Ale jako fanoušek mu spoustu věcí dokážu odpustit a s chutí se podívat na jeho kousky i v tomhle filmu, kde je i krásná Jennifer Love:) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Taková částečně rádoby ztřeštěná komedie o tom, kterak obyčejný taxikář k fešnému kvádru a chvilkovým zážitkům alá James Bond přijde. Nemusel jsem u toho přemýšlet, složitě rozplétat děj, párkrát jsem se i zasmál (hned úvodní titulková scéna mi přijde jak dost dobrej nápad, padouchova milenka je prostě úchvatná), prostě kravinka ke zkouknutí, která zas až tak moc neurazí. Ano, patří to k těm slabším Jackieho filmům, připadá mi, že tvůrci až zbytečně moc šlapali na komediální plyn, hudba by nemusela tak moc okatě odkazovat na bondovky, Jackie by se nemusel až tak moc pitvořit (na druhou stranu jeho záskok za J. Browna byl parádní). Ale viděl jsem větší blbosti a to i s Jackie Chanem (ono tady to Chan spíš zachraňuje, blbý tu je všechno kromě něj). 2,5* ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Jennifer Love Hewitt začala trénovat tři měsíce před natáčením snímku. Učila se létat na laně a procvičovala si veškeré akční scény jako boční kopy, rány pěstí apod. (Stocki)
  • Jackie Chan není dobrý tanečník, naopak Jennifer Love Hewitt tančit umí, a tak ho v některých scénách vedla a podporovala ho. Jackie i tak musel po večerech hodně trénovat. (Stocki)
  • Natáčení začalo 10. září 2001 a skončilo v průběhu ledna roku 2002. Film se natáčel v kanadské provincii Ontario, konkrétně v jeho hlavním městě Torontu a také v Oshawě. (Stocki)

Reklama

Reklama