Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladí outsideři Hunter a Kevin si myslí, že se můžou proslavit jedině díky metalu – úplně se mu oddat, vyhrát soutěž kapel a nechat se uctívat jako bohové. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasická teenagerská komedie s outsidery, láskou a tak podobně, jejíž přidanou hodnotou by měl být metal. Tedy alespoň pro některé. Jenže člověk se neubrání srovnání s Heavy Trip, se kterým Metal Lords prohrávají na plné čáře. Vlastně je to jen takový slabší odvar. Neříkám, že se tu nenajde nic k zasmání a že by film vyloženě nudil. Skotská holka trpící záchvaty vzteku byla fajn, i ostatní herci měli něco do sebe a samozřejmě muzika je super. Ale prostě to nebylo ono. A nepomohlo ani camoe legend, jako jsou Rob Halford či Kirk Hammett. Průměr. 50% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mohlo to být mnohem lepší, minimálně to mohlo být vtipnější. Ano, hudba je dle předpokladů boží. Nějaké to metalové cameo je taky na úrovni, ale...jsou tu hlavní hrdinové, kterým ten metal v krvi úplně nevěříte a tak si u toho spíš hovíte a odpočíváte, než byste si tuto americkou komedii vysloveně užívali a velebili. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Přibližně do první třetiny jsem si říkal, že Metaloví lordi jsou děs, ale pak jakoby zázrakem se film jako celek začal zlepšovat a začínal mě bavit. Když k tomu připočtu metalovou hudbu, přičemž skladby, které ve filmu zaznějí, značí, že tvůrci mají vkus a skvělé herecké výkony Jaedena Martella a Isis Hainsworth, tak se jedná o příjemnou teenkomedii, která se nejen dobře sleduje, ale i poslouchá. Jen přežít ten začátek. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho přece jen něco jiného. Trailer lákal na peckovou podívanou s úžasný soundtrackem, ale přitom šlo vlastně o klasické vztahové drama 2 best friends, kteří jsou totální looseři, přičemž jeden z nich se zamiloval do ještě většího loosera (dívky) a tak dále … v podstatě jakákoliv teen komedie, akorát zabalená do metalového kabátu. Ale těch (před)posledních 5 minut bylo úžasných - takový měl film být, na to mě nalákal. A za to dávám 2* ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá odreagovačka, která potěší fajn hudbou, příjemnou atmosférou a vlastně i docela sympatickými herci. Film jako takový je čistě průměrný, ničím extra nevyčnívá, sází spíše na klasické šablonovité postupy, metaláci ocení spoustu odkazů na legendární kapely, cameo hvězd žánru potěší, přestože vyzní strašně trapně. Humoru není zrovna mnoho, hudby vlastně také ne, nicméně strašně mě bavila předělávka War Pigs a závěrečný nářez, to jsem si užil na maximum, takže nakonec vcelku spokojenost. 6/10. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu se ve vířivkové scéně v malých rolích objeví i opravdoví metaloví lordi – Scott Ian z Anthraxu, Tom Morello z Rage Against The Machine, Kirk Hammett z Metallicy a Rob Hallford z Juds Priest. (Sau)

Související novinky

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

18.04.2022

Ano, čtete správně. Populární hra Minecraft se dočká svého vlastního filmového zpracování. Stát za ním bude studio Warner Bros., a snímek už má podle všeho v hledáčku i hlavní hvězdu. Měl by se jí… (více)

Reklama

Reklama