Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Okouzlující námořník Jacob se rozhodne zastavit tyranského kapitána a zachránit unesené dítě. Na své misi získá nečekaného spojence v podobě mořské příšery. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (118)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Darmo, už sa nerobia také pekné animované filmy ako kedysi. Dnes už žiaľ prevláda kvantita nad kvalitou a The Sea Beast je toho príkladom. Nie je to zlý film, ale je len jeden z mnohých, čiže priemerný a pre mňa len na jedno pozretie, tým som si istá. Animácia je veľmi pekná, hudba je krásna, no príbehovo je to slabučké. Postavy nie sú také sympatické, humor tu úplne chýba a emócie tiež. Film je netflixovsky politicky korektný, na lodi sú pirátky, pirátka (existuje vôbec také slovo?) černoška, feminizmus v dnešnej dobe nie vždy na tých správnych miestach, veď viete. Rok 2022 bol na animáky dosť chudobný, myslím dobré animáky, jedine tak sa dá vysvetliť nominácia tohto filmu na Oscara! Výnimkou sú Pinocchio a Puss in Boots. ()

kockodan 

všechny recenze uživatele

Já přestal sledovat když se dostali na ten ostrov. Prostě jsem se začal nudit a přestalo mě to bavit. Ani nevím za co dávám dvě hvězdy. Možná za dobrou animaci fyzikálních zákonů na lodi. Možná se ještě vrátím a snížím to jen na jednu hvězdu, protože příběh byl otřesně kreténský a blbý. I když dětem to asi nevadí... Ta malá hnědá s vlasy jako Levák Bob ze Simpsonů mi kupodivu tak nevadila jako ta malá (živá) bílá v Obi Wan Kenobi. ()

Reklama

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Krom krásné a vymazlené animačnáí stránky, nemá tato pohádka co nabídnout. Postavy jsou jednorozměrné (kapitán je trochu zajímavá postava, jinak nikdo) a hned co je uvidíte máte jasno. Příběh je, jak už zaznělo, Bezzubka na moři a i když to má celkem zajímavé lokace, hlavně moře je realistické až člověk žasne, tak to opravdu nemá nic co by jeden ocenil. Vtip tu nějaký je ale taky nic co bystálo za pozornost. Děti to asi moc bavit nebude protože se to snaží i o nějaké morálnější a hlubší myšlenky a motivace, což dětem nic neřekne. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ok, nie je to už taká pecka ako Big Hero 6, ale na druhú stranu, je to Netflix a na pomery Netflixu je to asi najlepší a najveľkolepejší animák ever. Technické spracovanie je bravúrne, má to akcie až až, nájdu sa aj milé momenty, či sa trošku zatlačí na emócie, má to parafrázu na manipulácie dejín mocnými, takže je tu aj výchovný resp. vyučovací element, jednoducho sa to páčilo nielen deväťročnej dcérke ale aj mne. Je to jedno obrovské morské dobrodružstvo, v podstate taká detská morská variácia na Godzillu. Veľmi dobré Netflix, veľmi dobré, jeden z najlepších počinov vrátane hranej tvorby. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tohle pro mě bylo velmi milé překvapení. Než jsem viděla tenhle film, tak pro mě byl jasným vítězem na nejlepší animák roku (Oscara) Kocour v botách, ale po tomhle je to rozhodně tenhle snímek. Animace je krásná, když se na obrazovce objeví ďás, ty kontrastní scény s ďasem a malou Maisie (například pod vodou) jsou naprosto dechberoucí. Příběh je vcelku taky povedený a moc mě to bavilo. ()

Galerie (13)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama