Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Britský seriál vznikl podle stejnojmenné knihy Bena Macintyrea a vypráví pozoruhodný příběh o tom, jak vojáci britské armády vytvořili během druhé světové války v severoafrické poušti nejelitnější speciální jednotku na světě, známou jako SAS – Special Air Service. Jednotka byla zaměřena na provádění záškodnických operací za nepřátelskými liniemi. Seriál se snaží autenticky zachytit historii a životy mužů, kteří se stali prvními členy SAS. Vojáci si prošli tvrdým výcvikem a prováděli riskantní mise, které měly významný vliv na průběh války. Scenárista a producent Steven Knight, který je znám díky své práci na seriálu Gangy z Birminghamu, byl kritikou oceněn za autenticitu a historickou věrnost seriálu. (Canal+ Action)

(více)

Recenze uživatele morepower k tomuto seriálu (7)

Pluk mizerů (2022) 

Dá se, na jedno podívání pokud člověk nemá příliš očekávání dobrý. Dobrý je za tři. ()

Epizoda 1 (2022) (S01E01) 

Rozjezd, seznamovačka, trošku pomalý a roztahaný, uvidíme dál... ()

Epizoda 2 (2022) (S01E02) 

Zase roztahaný, postavy se vykreslujou, sem tam dobrá scéna, jinak furt nic... ()

Epizoda 3 (2022) (S01E03) 

No konečně, to začíná k něčemu vypadat. Uvidím v dalších dílech, nicméně, kdyby z toho sestříhali celovečerák, tak jsme v první půlce, kde by ideálně první dva díly nezabíraly tolik času a tenhle třetí to dohání. ()

Epizoda 4 (2022) (S01E04) 

Epizoda ne tak slabá, jak první dva díly, ale klouže jenom po povrchu a tváří se jako kdyby připravovala na něco většího. Nějaký ty flashbacky, blbosti, jedna hlavní postava padne, ale tak ňák mi to bylo fuk. ()

Epizoda 5 (2022) (S01E05) 

solidní kus, na úrovni trojky, ale s trochou patosu ()

Epizoda 6 (2022) (S01E06) 

Dobrej závěr, bez kravin a s jasnou linkou. Uzavírá seriál na pěknejch 3 hvězdách! ()

Související novinky

Lednové tipy z VOD služeb

Lednové tipy z VOD služeb

31.01.2024

Zima nám stále ještě nekončí, a tak pokud hledáte nápady, jak si zpříjemnit chladné večery strávené u televizních obrazovek v pohodlí a teple domova, máme pro vás opět pár zajímavých i netradičních… (více)

Reklama

Reklama