Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Snímek Madam Web je svěží variací na zaběhnutý žánr. Vypráví o původu jedné z nejzáhadnějších hrdinek vydavatelství Marvel. V napínavém thrilleru uvidíme Dakotu Johnsonovou jako Cassandru Webbovou, zdravotnici z Manhattanu, která zjišťuje, že možná vidí do budoucnosti. Tváří tvář tajemstvím minulosti naváže Cassandra přátelství se třemi mladými ženami, které čeká slavná budoucnost, pokud ovšem přežijí smrtonosnou přítomnost. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 7

Recenze (191)

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Takovouhle porci fekálií jsme si hned na začátek roku opravdu nezasloužili. Od nezajímavé a špatně zahrané hlavní postavy až po ještě komičtější vedlejší postavy, kde jsou k smíchu leda tak herecké výkony. 1 hvězdu dávám za Sydney Sweeney v oblečku školačky. Asi jediný důvod, proč jsem u toho vydržel až do konce. ()

sQelle 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že Sony našlo po Morbiovi nové dno. Tentokrát nedostanete vůbec nic, ani dobrou myšlenku, ani někoho na koho se hezky kouká, ani nikoho kdo umí hrát. Cesta Sony, jak úplně zlikvidovat Marvel se zdá být úspěšná a pro diváka bez přehledu, tak i toto spadá do komiksových filmů v MCU multiversu a tím pádem se tak daří potápějící se filmový kolos přitlačit víc ke dnu. Ještě že nás čekají ještě další dva filmy jako Kraven a Venom 3, kdyby náhodou chtěli MCU s Deadpoolem vyhlížet směrem k hladině. ()

Reklama

mig20 

všechny recenze uživatele

Reálně za mě na 3*. Film mi ale přijde zbytečně vyhejtěný a tak dávám o hvězdu navíc. Musím říct, že dlouho jsem zvažovala zda na film vůbec jít, protože hodnocení filmu bylo tak katastrofální až mě to odrazovalo film vidět.  Nakonec jsem vyrazila a v očekávání příšerného filmu ze kterého možná i uprostřed odejdu, jsem díky tomu byla vlastně příjemně překvapena. Nejedná se rozhodně o nějaký kinematografický skvost a určitě bych ocenila, kdyby některé scény z filmu tam byly lépe objasněny, ale nic tak super zásadního. Jinak film si držel svižné akční tempo. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zdaleka ne tak špatné, jak líčí recenze. Ale ani zvlášť dobré. Zábavný, nenáročný filmek, který mě nenudil, ale chvíli po opuštění kina jsem už zapomněl, že jsem něco vůbec viděl. Příběh měl trochu divné tempo, hrdinčiny schopnosti nedostaly příliš prostoru až do závěrečné konfrontace. Vidím tam jistou paralelu na Profesora X, tedy využívání mysli namísto těla, což je fajn. Doprovodné trio hláškujících děv taky relativně v pohodě. Jsem na jednu stranu rád, že jsme dostali další film, jemuž vévodí ženské hrdinky. Nevím, jak ostatní, ale já už mám všech těch osvalených týpků, kteří se snaží za každou cenu hláškovat, za ta léta dost a tak vítám podobné inovace. Na druhou jsem necítil, že jde o nějak výjimečný, promyšlený film, kde by všechno zvlášť zapadalo. Ono vidět do budoucnosti je ve výsledku celkem nuda a nemá pak diváka co pořádně překvapit. Chemie na poli postav na hraně, neviděl jsem zvláštní dynamiku mezi kýmkoliv - Marvels tohle dělaly líp. Obecně bych Madam Web přirovnal k Morbiovi. Zajímavý nápad přijít s něčím novým, zde tedy těžícím z pavoučího hypu, který zůstává dost nedotažený. Ale pokud se k tématu filmový Marvel časem vrátí, nebudu proti. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Whau, právě jsem viděl opravdový shit. Tohle byl fakt příšerný film a Sony by měl prodat práva na Spider-Mana a jeho vedlejší postavy zpět Marvelu. Akorát kazí dobré charaktery a natáčí jeden brak za druhým. Nejdřív to byl Venom, Morbius, teď Madam Pavučina a ještě bude Kraven. A kecy hereček, že svět není připraven na silné ženy je fakt k smíchu. Taková Ripleyová a Sarah Connorová by mohly vyprávět. Neztrácejte tímto filmem svůj drahocenný čas. Když se budete dívat 120 minut přímo do slunce bude to přínosnější. 10% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (17)

  • Na film bolo do dátumu vydania uvalené embargo na recenzie. Potom však dostával tak negatívne hodnotenia, že niektorí ho dokonca nepriaznivo prirovnávali k filmu Morbius (2022). (Arsenal83)
  • S délkou 1 hodiny a 56 minut se jedná o dosud nejdelší film ve Spider-Man Universe od společnosti Sony. (Johnny.ARN)
  • Sydney Sweeney pred premiérou povedala, že film sa líši od toho, čo by diváci očakávali od filmov o superhrdinoch. (Arsenal83)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

29.07.2023

Máme dva týdny od začátku herecké stávky a místo nějakých pozitivních zpráv nebo náznaků, že si chtějí zástupci studií sednout s odbory a domluvit se na férových kompenzacích tak, aby se celý byznys… (více)

Reklama

Reklama