Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Madam Web je svěží variací na zaběhnutý žánr. Vypráví o původu jedné z nejzáhadnějších hrdinek vydavatelství Marvel. V napínavém thrilleru uvidíme Dakotu Johnsonovou jako Cassandru Webbovou, zdravotnici z Manhattanu, která zjišťuje, že možná vidí do budoucnosti. Tváří tvář tajemstvím minulosti naváže Cassandra přátelství se třemi mladými ženami, které čeká slavná budoucnost, pokud ovšem přežijí smrtonosnou přítomnost. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 8

Recenze (207)

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je trestuhodně špatné, nic nefunguje, nedává smysl a herecké výkony jsou na úrovni generálky vesnického dobrovolnického divadelního souboru Kačenka z Horních Počernic. Tohle je fakt ukázka nevkusu, špatných rozhodnutí a tvůrčího zmaru na všech úrovních do takové míry, že dokoukat to bylo snad až fyzicky náročné. ()

Steven47 

všechny recenze uživatele

Překvapivě to nebylo až takové utrpení, jaké jsem očekával, ačkoliv tomu mé hodnocení příliš nenasvědčuje. Ano, Madam Web je opravdu prakticky ve všech ohledech mizerná. Ať už jde o znuděné herecké výkony, strojené a místy až směšné dialogy, odpudivé triky či nepřehledně zpracované jak akční sekvence tak potenciálně atraktivní vidiny budoucnosti. Opomenout nelze ani hloupý příběh, který je umocněný tím, že vyprávění nedává žádný smysl a všechno se děje naprosto z ničeho. Tahle hříčka má však zároveň jednu výhodu – zvládá docela obstojně bavit. Zhruba ve dvou scénách cíleně, ale většinu času spíš tím, jak je špatná. Být to parodie, musel bych tvůrce pochválit, jak skvělou práci odvedli. Ve výsledku nicméně ty dvě hodiny alespoň rychle utečou, což je vzhledem k okolnostem malý zázrak. 2/10 ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Když na konci Yoda prohlásí, že "velká zodpovědnost s velkou přichází mocí", vlastně to nechtěně trefně potrhlo celou tu tvůrčí bezmoc. Přitom koncept filmu, v němž hrdinka bojuje s budoucností, měl potenciál a osobně by mě hodně bavila taková komiksová verze Terminátora (což bylo údajně i původně v plánu). Co zůstalo? Pár postav, které jsme nikdy v mladé verzi neviděli, nevyužité obsazení a strašně nudná origin story, která se točí jak na kolovrátku. Morbius byl pitomý, nedal se mu ale upřít alespoň nějaký rukopis. Madam Web nemá ani to. Což už je co říct. ()

DJ Rocco iNc odpad!

všechny recenze uživatele

Stupídnejšiu komixovku som ešte nevidel. Trailer bol od veci, ale ten je ešte slabý odvar. Stupídne dialógy, dej, ktorý nedáva zmysel, otrasný kasting. Tento film bol dopredu odsúdený na neúspech a aj napriek tomu putoval do kín. Z tohto fiaska veľa nevyťažia, v tomto prípade to mohli  pridať rovno na VOD a zbytočne netrápiť divákov v kinách. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Podobně jako pár let zpátky u Koček jsem se i v případě Madam Web rozhodl jít na projekci do kina - a to i přes velice tristní hodnocení a s vědomím toho, že to budou dost možná vyhozené dvě stovky. Madam Web pokulhává až padá na vícero rovinách - od značně nevyužitého potenciálu, který tkvěl v námětu s viděním budoucnosti, přes unyle vykresleného záporáka, až po odfláklý rozhodující střet, kde byl "trpkou višní na dortu" vyloženě dementní závěr. Zdejší hodnocení mi ale i tak přijde celkem příkré - i přes ta výrazná negativa si film zaslouží dvě hvězdy (ale ani o milimetr pavučiny víc). ()

Galerie (50)

Zajímavosti (18)

  • Podľa Dakoty Johnson scenár prešiel rozsiahlymi prepismi, k čomu povedala: „Nastali drastické zmeny a ani vám nemôžem povedať, aké to boli.“ Pôvodný scenár mal byť údajne temnejší a „veľmi inšpirovaný Terminátorom“. Johnson uviedla, že film, ktorý natočila, sa vôbec nepodobal na verziu scenára, ktorú podpísala. (Arsenal83)
  • Společnost Sony plánovala, že se v roli Spider-Mana objeví Andrew Garfield nebo Tom Holland, ale nakonec všechny zmínky o Spider-Manovi z konečného filmu vyškrtla. (Johnny.ARN)
  • Volně založeno na příběhu „The Book of Ezekiel“ z „The Amazing Spider-Man #506 – #508“ (2004). (Johnny.ARN)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

29.07.2023

Máme dva týdny od začátku herecké stávky a místo nějakých pozitivních zpráv nebo náznaků, že si chtějí zástupci studií sednout s odbory a domluvit se na férových kompenzacích tak, aby se celý byznys… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno