Reklama

Reklama

Zpověď královny střední školy

  • USA Confessions of a Teenage Drama Queen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Mary Steppeová touží být hvězdou a trvá na tom, aby ji oslovovali Lola. Je naštvaná, protože se musela s matkou a bratrem odstěhovat z New Yorku na předměstí Dellwoodu v New Jersey, což je v jejích očích absolutní kulturní pustina. V nové škole se její kamarádkou stane nepříliš populární Ella Gerardová, protože stejně jako Lola miluje skupinu Sidarthur. Hned první den se Lola dostane do konfliktu s místní hvězdou Carlou Santiniovou a jejich vzájemná nevraživost se ještě prohloubí, když získá hlavní roli ve školní hře. Vzápětí se dozví, že se její oblíbená skupina Sidarthur rozpadla. Škodolibá Carla Lole prozradí, že má lístky na jejich poslední, beznadějně vyprodaný koncert. Lola, protože se nechce shodit, jí tvrdí, že také má vstupenky. Věří, že se jí s Ellou podaří koupit je od překupníků před halou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

Sireen 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, NE! Tohle prostě nefunguje. Jakožto milovnice Disney filmů, pravidelná sledovatelka Soy Luny a podobných věcí a milovnice PLL jsem si myslela, že zkouknout tohle bude hračka. Spletla jsem se. Lindsay Lohan je nepochybě taletovaná herečka, což nakonec ukázala už ve filmech jako Freaky friday, nebo právě ty zmíněné Mean girls... ale tady to ani ona nezachrání. Hudba neposlouvhatelná, děj nudný a poměrně tuctový, klišé to jen přetéká a děj je tak stupidní, že scénáristi museli být buď opilí nebo deprimovaní po prožití nějakého těžkého šoku. Je mi líto, ale nebýt pár ucházejících momentů a ne-zrovna-špatných herců, letělo by to rovnu do odpadu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Teenager středoškolská Disneyovka z dob, kdy Lindsay Lohan dávala před kokainem přednost souboji o královnu školních lavic s Anadou Bynes a Megan Fox ještě nebyla hlavní hrdinkou mokrých snů většiny mužské populace. Bohužel tyto léta a komedie podobného střihu měly jednu vadu na kráse, kterou byla jejich jednotvárnost. Králem byl ten, kdo dokázal vystoupit z šedi stejnosti a to se Saře Sugarman nepodařilo ani v nejmenším….dalo by se říci, že spíše naopak. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Když se náhodou něco povede, hned další tři scény to zašlapou do prachu země. Hodně přetřásaný námět, hodně průměrné zpracování, hodně zvláštní jednání řady postav. A Lindsay v době, kdy ještě měla své místečko na slunci. Dnes je dávno všechno jinak. Každopádně u podobně laděných filmů vždycky záleží hodně na brýlích, které nám život posadil na nos. ()

lesotho 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že zvládnu zkouknout spoustu amerických kravin, ale tohle mi dalo zabrat. Ještě štěstí, že jsem během toho mohla být na netu, páč dívat se na to pořádně, tak bych si asi musela vystřelit mozek. O tomhle filmu se nedá říct, ani že je průměrný. A že by herecké výkony byly zářivé, o tom taky pochybuju. Vlastně ani moc nechápu, co lidé vidí na té megan fox, další (jen) hezká holka, ale na mě až moc vyumělkovaná. No prostě od začátku dokonce podprůměrná teenegerová "komedie". Jestli já nejsem s tou jednou hvězdičkou moc shovívavá... ()

opiumka odpad!

všechny recenze uživatele

Co říct o tomhle filmu? Už samo jméno a obsazení naznačuje, jak moc kvalitní tenhle výtvor bude. Mně osobně filmy s Lindsey Lohan nevadí, ale tohle bylo i na mě trochu moc. Ve filmu se objevují typická klišé romantických komedií. Je tam všechno. Od skrytého talentu přes zklamané idee až po charakterní a dospělé usmíření hlavních dvou rivalek, které se do té doby chovaly obě jako kozy. Kdo by se na tenhle film chtěl podívat s tím, že je to odpočinková slaďárna, u které si může lakovat nehty nebo si dělat úkol z matiky, nedoporučuji. Člověk, ač nerad, dává pozor a nestačí se divit, co to tvůrci vymysleli za slátaninu. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama