Reklama

Reklama

Zpověď královny střední školy

  • USA Confessions of a Teenage Drama Queen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Mary Steppeová touží být hvězdou a trvá na tom, aby ji oslovovali Lola. Je naštvaná, protože se musela s matkou a bratrem odstěhovat z New Yorku na předměstí Dellwoodu v New Jersey, což je v jejích očích absolutní kulturní pustina. V nové škole se její kamarádkou stane nepříliš populární Ella Gerardová, protože stejně jako Lola miluje skupinu Sidarthur. Hned první den se Lola dostane do konfliktu s místní hvězdou Carlou Santiniovou a jejich vzájemná nevraživost se ještě prohloubí, když získá hlavní roli ve školní hře. Vzápětí se dozví, že se její oblíbená skupina Sidarthur rozpadla. Škodolibá Carla Lole prozradí, že má lístky na jejich poslední, beznadějně vyprodaný koncert. Lola, protože se nechce shodit, jí tvrdí, že také má vstupenky. Věří, že se jí s Ellou podaří koupit je od překupníků před halou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Barvičkami přepatlaná hrůza plná afektovaných jedinců a psychedelické stylizace, která nutí diváka k úvaze, co asi členové štábu při natáčení a postprodukci brali. Očividně to musela být síla a měli by s tím přestat: hlavně kvůli těm retardovaným dětem, které jsou jedinou představitelnou cílovou skupinou téhle stupidity. Hvězdičku uděluji za všechny scény, ve kterých není sweetheart Lindsay. ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Manželka hlásí "Pustím si film" a jelikož já chudáček malej, vyrózou zklácenej, jsem pozbyl rychlosti a mrštnosti, skončil ovladač v jejích rukou a začalo tóčo barevnosti, pubertálnosti, blbých keců a naivnosti. Zmohl jsem se jen na bezmocné hekání z gauče. Ale světlé chvilky to mělo, když mé 36,9 °C hořící čelo mi dovolilo ty kunhúty Lohanovou a Foxovou si představovat v jiných příležitostech :-) ()

Reklama

Blackberry 

všechny recenze uživatele

Až príliš nudná komédia sladkokyslej Lindsay. Síce si zaspievala pár pesničiek, zaklamala ako sa na správnu teenagerku patrí, dostala sa do sporu s Megan Fox (môj druhý film s touto herečkou, ktorý som videl po Transformers), no nakoniec ako inak sa jej všetko podarilo ako chcela a rozprávka je na konci... Iste, veď máme radi niekedy takéto flash story, ale táto je veľmi slabučká. ()

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá slátanina a blbost, kde je úplně všechno špatně. Počínaje zoufale neoriginálním a dementním scénářem, přes naprosto nefungující a trapné (rádoby) vtípky až po hrozné herecké výkony. Nebýt Megan Fox, asi bych to jen stěží dokoukal. Pokud vám není víc jak 12 a máte alespoň trochu rádi pořád stejně stylizovanou Lindsay Lohan, pak si možná příjdete na své. V opačném případě se tomuhle filmu s nálepkou "teenage komedie ze střední" (jestli se tomu dá vůbec ještě říkat komedie) raději vyhněte hodně velikým obloukem. Tohle by se mělo pouštět milovníkům filmu spíše za trest. Škoda psát něco dál. ()

opiumka odpad!

všechny recenze uživatele

Co říct o tomhle filmu? Už samo jméno a obsazení naznačuje, jak moc kvalitní tenhle výtvor bude. Mně osobně filmy s Lindsey Lohan nevadí, ale tohle bylo i na mě trochu moc. Ve filmu se objevují typická klišé romantických komedií. Je tam všechno. Od skrytého talentu přes zklamané idee až po charakterní a dospělé usmíření hlavních dvou rivalek, které se do té doby chovaly obě jako kozy. Kdo by se na tenhle film chtěl podívat s tím, že je to odpočinková slaďárna, u které si může lakovat nehty nebo si dělat úkol z matiky, nedoporučuji. Člověk, ač nerad, dává pozor a nestačí se divit, co to tvůrci vymysleli za slátaninu. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama