Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Zcela ničím nevynikající snímek s průměrným a ohraným příběhem pohrávající s vlnou emocí. Od začátku bylo úplně jasné jak vše dopadne, ale to nevadí, protože při takových filmech se krásně vypíná mozek a nemusíte se na nic důležitého soustředit. Do hlavního vysílacího času bych film nezařadila. Hodí se na sobotní pošmourné odpoledne, kdy je venku dušičkové počasí a vám se nechce nikam jít. ()

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

AAAAAAA!! Tak tohle už nikdy více!! Nechutná patlačka několika žántů dohromady!! Zezačátku si to hraje ne jakousi puberťáckou komedii pak zas na nějaký strašně smutný rodinný drama potom zas na Muzikál ze střední a nakonec mi to připomíná Hannah Montanu....Tenhle film je fakt něco strašnýho!!! Doufám že to už nikdy neuvidim!! ()

Reklama

Hopper 

všechny recenze uživatele

Ďalší z filmov, ktorý som dokázal v nemom úžase sledovať len vďaka absencii inej zmysluplnej činnosti zavretý na hotelovej izbe o piatej rannej, kedy sa vďaka časovému posunu nedarí spať. Klasický príbeh o popoluške, ktorá k šťastiu prišla s úbohými hereckými (?) výkonmi a stupídnym, až po záverečné titulky predvídateľným scenárom. ()

mikalana 

všechny recenze uživatele

Základní ingrediencí tohoto snímku je touha po splnění snu, okořeněno smrtí bratra a zamícháno s otcovým přehnaným opatrováním, dezertem je první láska a servírujeme pěkně nazdobeno a podepsáno Hilary Duff. Dlouho jsem hledala podobný film a konečně jsem ho našla. Přesto si kladu otázku, jak dlouho bude moci herečka hrát svoje role. Mládí není na věky a čeká ji potom herecká budoucnost? Dokáže se předvézt v komplikovanější roli anebo ji v budoucnosti profesionální ochutnávači pošlou do zapomenutí nadějných avšak nedotažených receptů? ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Klasickej hudební film, jakejch známe desítky. Prostě kterak se nadaná holka snaží uspět a taky toho dosáhne a nakonec jsou všichni šťastní a je z toho happy end, že by se z toho jeden posral. Představí nám to několik vedlejších postaviček, z kterejch mě ani jedna nezaujala, prostě se ten děj jednoduše puberťácky vleče a je to nuda. Jedinej klad je tam vzhled Hilary Duff, která je fakt pěkná a aji ten zpěv jí docela šel. Jinak tyhle americky filmy o tancování nebo hudbě fakt nemusim... Akorát nechápu - hudba: Machine Head - myslel jsem, že to je nějakej metal a né ty sračky, co tam hráli... teda metal je taky sračka, ale né tak velká, jak to, co tam hráli... Ale asi to bude jenom někdo jinej... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Nikdy to nevzdávej! se zpočátku jmenovalo „Heart od Summer“, ale když se americká premiéra přesunula ze srpna na říjen, producenti raději změnili název. (imro)

Reklama

Reklama