Reklama

Reklama

V pasti: Barcelona

  • Španělsko Bird Box: Barcelona (více)
všechny plakáty
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná síla ničí lidstvo a nová zlověstná hrozba sílí. Tenhle postapokalyptický příběh z Barcelony navazuje na trhák V pasti. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (101)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nebolo to úplne márne, ale na prvú časť sa to nechytá ani z kilometrovej diaľky a nie je to ani vina "neamerického a nehollywoodskeho" castingu, ale scenára a absencie nejakej zmysluplnej akcie a niečoho, čo by chytilo a nepustilo človeka. Myšlienka nebola najhoršia, ba dokonca bola zaujímavá a koniec zostal taktiež otvorený, ale myslím si, že po tejto časti už univerzum asi nerozšíria, čo je škoda. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Nuda. V pasti se Sandrou mělo skvělou atmošku, ale tady to byla nuda. Těšila jsem se jak na Barcelonu, tak i na Maria Casase, ale ani jedno nesplnilo moje očekávání. Bylo mi úplně jedno, kdo přežije a kdo ne. Většina postav se filmem jen mihne, takže si žádná z nich nedokáže získat diváka. Velké zklamání. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[10%] Sakra, už ani první díl mě až tak moc neuchvátil, ale s porovnáním s tímto je vlastně původní film se S. Bulock pecka. Prvních 20 min když jsem toto sledoval, tak jsem si řekl, že se snad jedná o zlý sen. Tak mizerné a divné efekty, dějem a podobností k prvnímu filmu to šlo totálně mimo mísu. K tomu ti přiblbí herci ... Odpad nedávám, uprostřed filmu se něco dělo, snahu to možná mělo, ale já pak už zbytek filmu moc nevnímal, včetně finále. Takže sorry.. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po všech těch zklamaných reakcích sem čekal průser a nakonec to nebylo tak špatné. Uplně to sice nefunguje jako horor, ale přináší pár zajímavých nápadů v rámci rozšíření tohoto světa. Navíc to docela dobře vypadá a duo Pastorů zvládne i pár solidně atmosferických scén. Jediná škoda, že nemají k dispozci sympatičtějšího hlavního hrdinu. Jeho jednání jsem od začátku nechápal a i když se mi ho snažili tvůrci postupně vysvětlovat nic moc se na tom až do konce nezměnilo...60% ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi nápad děj tentokrát sledovat z pohledu záporáka, tedy jednoho z „vyvolených“, kteří mohou nestvůry vidět a po světě se pohybovat bez zakrytých očí, ale naoplátku se stávají členy jakéhosi kultu, který diktuje osvobozovat (odsoudit smrti) co nejvíc přeživších lidí. Aspoň trochu se dostáváme blíž podstatě hrozby, která podle všeho nemá fyzickou formu, nicméně útočí na lidskou psychiku a snaží se s ní účinně manipulovat. Sotva začne být děj dost zajímavý, začne se příliš topit v touze po zadostiučinění, nápravě a jak rychle se rozjel, tak stejně rychle skončil. Podobný námět by si zasloužil delší stopáž a víc obsahové části, než jen jednu misi ve formě cesty na určité místo. Však to jsme už měli v jedničce. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Na hrad Montjuïc, na který se skupina snaží dostat, nevede jen cesta lanovkou. Hrad je na pevnině a lanovka, která je vidět ve filmu, je pouze lanovka z lodního přístavu. (willy1)
  • Film sa natáčal od januára 2022 v Barcelone. (Arsenal83)

Reklama

Reklama