Reklama

Reklama

V pasti: Barcelona

  • Španělsko Bird Box: Barcelona (více)
všechny plakáty
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná síla ničí lidstvo a nová zlověstná hrozba sílí. Tenhle postapokalyptický příběh z Barcelony navazuje na trhák V pasti. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (101)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po všech těch zklamaných reakcích sem čekal průser a nakonec to nebylo tak špatné. Uplně to sice nefunguje jako horor, ale přináší pár zajímavých nápadů v rámci rozšíření tohoto světa. Navíc to docela dobře vypadá a duo Pastorů zvládne i pár solidně atmosferických scén. Jediná škoda, že nemají k dispozci sympatičtějšího hlavního hrdinu. Jeho jednání jsem od začátku nechápal a i když se mi ho snažili tvůrci postupně vysvětlovat nic moc se na tom až do konce nezměnilo...60% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Prvních pár minut působila Barcelona jako solidně vypadající postapo horůrek.  Ovšem bez komorní atmosféry originálu, nebo třeba Tichého místa. Ale to by tolik nevadilo. Horší je mnoho hloupých chyb a nelogičností. Podotýkám, že zcela zbytečných. A těch působivých scén jednoduše není dost, aby je vyvážily. Tvůrci navíc pracují s jiným motivem, než je nadpřirozeno, nebo napětí. Ukazují další způsob vetřelců, jak zlikvidovat ty, co přežili. Což by mohla být silná hrozba a zajímavé téma, ale v tomto podání mi byl osud všech postav, skoro celý film lhostejný. Závěrečný rozhovor u odběru krve, dokázal celý příběh shrnout do pěti vět. Slabá netflixárna, na které se sice nešetřilo penězi, ale talentem a invencí ano. ()

Reklama

Case_f 

všechny recenze uživatele

Neočekával jsem od toho nic moc než mizerné tuctové "televizní" pokračování neočekávaného (a veskrze průměrného) celosvětového hitu. Výsledek v tomhle ohledu celkem příjemně překvapil, nebylo to IMO výslovně špatně napsané, natočené ani zahrané, a předchozí film to kopírovalo míň, než bych býval čekal. Není to samozřejmě ani kdovíjaký trhák, ale neurazilo mě to. Finále je takové svéráznější, ale tak nějak mi to prostě i tak přišlo o něco lepší a "logičtější" než za vlasy velmi přitažené finále prvního filmu. Kdyby tu byly poloviny hvězdiček, dal bych tomu 3.5, ale nejsou a na čtyři to taky úplně není, takže tři. ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Totálny pokles kvality oproti prvej časti. Vizuálne fajn, myšlienka taktiež, no réžia zaostáva a necháva postavy točiť sa v kruhu. A zavŕši to nezmyslený koniec, ktorý nemá ani hlavu a ani pätu. Škoda, pri schopnej réžii to mohlo byť celkom úspešné pokračovanie, ktoré by zvýraznilo aj španielské kvality. ()

Illy 

všechny recenze uživatele

To nepochopíš.... Byť měl film docela slušné momenty, celé vyznění (dopředu v podstatě jasné) mě prostě nebavilo. Twl, když věříš v boha, dobrovolně se vzdáváš nároku na jakoukoliv průkaznost. A těch lidí je asi dost. Mají smysl života, ale taky krize víry, právě z důvodu nemožnosti cokoliv dokázat. A když máš konečně o co tu víru opřít...tak... Prostě z mého pohledu je to kravina. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Na hrad Montjuïc, na který se skupina snaží dostat, nevede jen cesta lanovkou. Hrad je na pevnině a lanovka, která je vidět ve filmu, je pouze lanovka z lodního přístavu. (willy1)
  • Film sa natáčal od januára 2022 v Barcelone. (Arsenal83)

Reklama

Reklama