Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V jediném momentě se život Dannyho Parkera alias Toma van Allena otočil o 180 stupňů. Dnes je z něho troska, zmítající se v nekonečném kolotoči drog, násilí a udávání policii. A přitom mohlo být všechno úplně jinak. Jen kdyby tehdy se ženou nezůstávali na pláži. Večer pak se stavili v motelu v Salton Sea, kde se tajně vyráběly drogy. Během jejich přítomnosti místo napadli ozbrojení zabijáci, Danny byl postřelen, manželka zemřela a on se z toho všeho zhroutil. Nyní mu však svítá naděje. Pravděpodobně narazil na stopu vrahů. A jediné, co ho ještě drží při smyslech, je touha po krvavé pomstě nesmyslně utraceného života jeho životní lásky... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

To je přesně ten případ, kdy si asi producent vymínil happy end, i když si film zasloužil smrt hlavního hrdiny. To film dokonale dorazilo

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

mendrit : Srovnávat Asijskou produkci s USA to mi příjde ujeté. To se v podstatě ani nedá. Mně na filmu vadila hlavně postava Trumpetista. Ta byla jak z jiného vesmíru.

Papolius

Papolius (hodnocení, recenze)

Ten film jsem nedokoukal. Neuvěřitelně neuvěřitelní herci s debilními dialogy. Ztráta času.

mendrit

mendrit (hodnocení, recenze)

Ke smule Salton sea, jsem o par dni driv shledl Protege, coz je takra identicky film, akorad bez vsech momentu, ktere mi tady vadily. Obzvast tech poslednich 15min filmu.

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Reklama

Reklama