Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Connor a Murphy MacManusovi se i se svým otcem přestěhovali do tichého a mírumilovného Irska, kde odříznuti od moderních technologií žijí tiše a mírumilovně už osm let. Když se k nim ale donese, že jejich starý známý, katolický kněz, byl zabit Bostonskou mafií a že právě oni jsou z onoho ostudného činu podezřelí, vydají se Svatí zpět do Bostonu a v jejich krvavých šlépějích s nimi přichází pomsta. (Film+)

(více)

Recenze (441)

Javert 

všechny recenze uživatele

Výborná akční jízda, která srší vtipem na všechny strany. Skvěle napsaná i zahraná je nejenom role Willema Dafoa, ale i bratří a "balíčkáře". Z obrazovky po celou stopáž utíká do éteru tak hutná atmosféra, že se astmatikům a lidem s dýchacími obtížemi může přítížit. P.S. Billyho Connollyho jsem opravdu nepoznal:)) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Myšlienka, ktorá snáď trápi každého slušného človeka rozvedená do zábavného rozmeru s občasnou prímesou satiry a irónie. Film ma síce moc nenadchol, čakal som niečo štýlovejšie a s pútavejšou krimi-gangsterskou dejovou linkou, no potešil ma aspoň W. Dafoe, ktorého som v takejto polohe ešte nevidel. Tu ukázal, že je za každú srandu a že neberie všetko len smrteľne vážne. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6miliónovTržby USA $30,471Tržby Celosvetovo $411,874Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,555,783 //počet predaných kusov 244,701Tržby za predaj DVD v USA $16,951,597 //počet predaných kusov 317,228║ veľké ale veľké prekvapenie, dokonalý akčný úlet, obsadenie na jednotku, každá hláška či dialóg tu má svoje miesto, scénky vypiplané k dokonalosti, tak Guy Ritchie má konkurenciu a riadnu /100%/ ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Klérofašistická jednohubka. ;-) Nemá to hlavu ani pätu a nedáva to celkovo vôbec žiadny zmysel. Navyše ten koncept "našli sme bordel a teraz si cez flashbacky vysvetlime, k čomu tu vlastne došlo" sa aj napriek skvelému Vilémovi už asi v polovici filmu opotrebuje. Miera zábavnosti je však stále značná, hlášky a krvavé nápady sú namixované slušne. Vládne samozrejme "dejová línia" s mačkou. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Fantastický film, u kterého bych stahoval hvězdy jako Kulínský podkolenky dorostenek. Avšak jen za nevydařený dabing. Nebudu, kolotoč událostí roztočený pseudomafíky, v jehož středu jurodivě tančí Mistr Defoe, mi to nedovolí. Prosím snažně, přehryzněte prvních deset minut a pak mi snad dáte za pravdu. Původně jsem chtěl vypíchnout větu, kterou Wilda pronese v postelové scéně směrem ku svému milci, ovšem česofuda mi dnes prostřednictvím posla sdělila, že již nemohu. K tomu mám jediné - jděte i se svou vypípávací cenzourou do pípele, vy pípy vypípený! Napípám vám na vaše pípy. Píp píp, pípalové vlastních matek! Pardon, oprava - neschopní pípalové vlastních katolických matek. Mamči se musej dopípávat ve sprchách, proto vás pak frustrují pindy o slušné mluvě, co hříchu brání. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (30)

  • Gerard Parkes, který hraje irského barmana "Doca", také hrál roli "Doca" v dětském seriálu Fraggle Rock (1983-1987). (Chatterer)
  • Il Duce byl původně pojmenován Darkman. (Chatterer)
  • Vězení, kde pobýval Il Duce, je Suffolk County Prison v Bostonu v Massachusetts. (Chatterer)

Reklama

Reklama