Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zámožný samotář pozve na svoje stylové sídlo čtyři významné hosty a slíbí jim jedinečný zážitek. S napětím očekávaná akce se ale brzy děsivě zvrtne. (Netflix)

Recenze (74)

babuška 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se takhle sejdou, zbohatlík, německej pornoherec, šikmá lesba, neschopnej pisálek, klasickej pavědec, černej muzihnus a drogová dílerka. Zpočátku to vypadalo dobře, dialogy výborný, pak se ukázalo, že všivhni berou všechno a celkem zhulenodrogo najeblý, jdou kouknout na kámen kterej se díky debilitě promění. Netflix zachová svojí tendenci cpát všude všechny až do konce, bílej šmejd chcípne. A to je konec. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát opět vytříbený casting (Robocop nám pěkně zestárnul, divná stážistka z Dr.House, mlátička z prvního Kingsmana :)). Dále máme otřesný zvukový doprovod. Ty kvičivé zvuky jsou slyšet i na pozadí rozhovorů! To je prostě hnus. Další vrchol otravnosti je ten obrazový filtr vytvářející na všech záběrech haló u jasných objektů. Proč? Půlka je pryč a jen se debilně žvaní a já čekám co z toho. Jako proč idiotské artové cvičení? Na “co z toho” došlo až posledních deset minut. Dávám jednu hvězdičku za připomenutí Indyho a Scanners. ()

Reklama

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, nejdřív jsem si chtěl dát celou show, ale po jakž takž průměrných ohlasech jsem začal couvat zpátky. Nicméně fakt, že někdo jako Panos Cosmatos, jehož tvorby je jako šafránu (a jehož absolutně zbožňuju), natočil jednu z epizod pro mě bylo "must watch" nehledě na cokoliv. A kdo už viděl jeho práce, definitivně nemůže minout typické motivy, audio-vizuální hypnózu, drogy, dark-wave, porn-wave (haha) a násilné, hororové motivy. Cosmatos není pro každého. Ale těch málo, kdo pochopí o čem je, nebo hraje na jejich strunu, je opravdu zjevením. Navíc mě baví, že i můj další oblíbený šílenec Eric Andre se doslova musel vecpat do tohohle projektu, potom, co viděl Panosovu práci, hádám, že Panos to publikum opravdu má, i když není početné. Story: Petter Weller, hrající muže, který jakoby byl tak bohatý, že může cokoliv, si pozve do svého excentrického domu čtyři význačné osobnosti ve svých polích, aby se dobrou půlku stopáže "házeli do správné nálady", než se začnou věnovat tomu, k čemu byli pozvání. Žeru to. SMOKING KILLS! ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Weller je neskutečně charismatickej bastard. Nechápu, že ho neobsazují do výživných rolí častěji. Boutella je čarovně tajemná a sexy. Atmo je vybroušený. Užil bych si to i bez toho finálního démona. To jejich sezení nemělo chybu. Čistej peruánskej mě rozsekal. To množství co tam naservírovala bylo out of mind. Zapalovač bych tipnul na Dunhill. Cosmatos baví. Je vyprofilovanej, rozpoznatelnej, tvůrčí. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ha.. Smůla del Toro, tady tě Cosmatos přehrál ve tvé vlastní hře.. The Viewing svou osobitostí, vyzrálostí, tvůrčí svobodou a odvahou o několik koňských délek předběhl všechny své souputníky v tomhle kompilátu a podle všeho si do toho (narozdíl od většiny ostatních) ani nenechal kafrat oscarovým strejcem Guillermem. Weller s Boutellou jsou kulervoucí, stejně jako soundtrack (který doufám někde časem vyplave).. Je jasný, že je to subjektivní a kdo si blahem chrochtal například u šitózních epizod 5 a 6, ten jedinečnost Cosmatova přístupu nejspíš neocení, ale za mě je tohle pologenialita, přesto, že jde bezesporu o zatím nejslabšího Cosmatose (což není překvápko, když jde vlastně o bokovku, která nejspíš pomůže financovat chystaný Panosův film Nekrokosm.) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Epizoda se odehrává v sobotu 22. září 1979. (noelcoward73)
  • Sklenice, ze kterých pijí hosté whiskey, jsou stejný model jako ty, ze kterých pije Rick Deckard (Harrison Ford) ve filmu Blade Runner (1982). (NiWi)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama