Reklama

Reklama

Hodina pravdy

  • USA City by the Sea (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vincent Lamarca, jehož otec byl popraven za únos dítěte v 50. letech, se navzdory stigmatu v dospělosti stal uznávaným newyorským detektivem z oddělení vražd (Robert De Niro). Jednoho dne detektiv zjistí, že hlavním podezřelým v případu další vraždy, kterou má na stole, není nikdo jiný než jeho zavržený syn (James Franco). Vincent je nucen vrátit se domů na chátrající promenády Long Beach na Long Islandu a čelit temnotě minulosti. Během vyšetřování si uvědomí, že jeho selhání coby otce hluboce ovlivnilo život jeho narkomanského syna. Minulost se opakuje… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Drama o složitém vztahu otce, policisty, se svým synem, feťákem, který je obviněn z vraždy. Když jsem viděl obsazení Robert De Niro a Frances McDormand, řekl jsem si, že to blbost být nemůže. Bohužel po shlédnutí nemůžu říct, že by to bylo špatné, ale prvotřídní krimi to není ani náhodou. Hercům nemohu vytknout naprosto nic (i když De Niro a McDormand odehráli mnohem lepší role), námět je také zajímavý, ale vše stahuje hodně průměrná režie Michaela Catona-Jonese. Snímek, který za zkouknutí stojí, ale podruhé bych to opravdu vidět nemusel..... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dalsi prepadak a nudna americka sucharina s Robertom De Nirom /Taxikar, Kmotr2, Neuplatni/. Ako jestvuje nuda s Jamesom Stewartom menom Firecreek, tak jestvuje aj nuda s Orsonom Wellesom menom Long Hot Summer /mala napoveda- film je z roku 1958/ a je aj nuda s Marlonom Brando menom Zastaveni Na Missouri. Toto je nuda s Robertom De Nirom. 30 % ()

Reklama

kubilov 

všechny recenze uživatele

Rodina je základ státu, anebo něco na ten způsob. Bobby De Niro se spolu s Jamesem Francem snaží hodně, ale přeci jenom filmu z lehkého nadprůměru nepomáhají. Feťácký rozbor vztahu otce s jeho vlastním otcem (retrospektivně), otce se svým poloztraceným synem, a nakonec i tak trochu s vnukem. Prostředí zdecimované Long Beach pochmurné atmosféře ještě přidává. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Bylo vidět že R.De Niro už zestárl a tahle role mu úplně stačila už v tom nebyli takové grády jako v těch starších kriminálkách,roli detektiva který neudělá ani rychlejší krok a nesnaží se nijak nahánět zločince nebo složitě něco vyšetřovat ,jen si dojde pro svého syna a vše je skoro vyřešeno,J.Franco zvládl fetku najedničku ty mu jdou. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Červená knihovna marně se vydávající za krimi drama. Celé je o narušeném vztahu syna a otce, přičemž se oba chovají, jakoby klukovi bylo teprve 5 let, zatímco on už je dospělý klacek. Scénář je snad jen výsměchem, jak na sebe kupí náhody a rodinná melodramata, která jsou ale opsaná ze stovek podobných průměrných záležitostí. Co tam dělají De Niro a McDormandová je mi záhadou, leda by potřebovali peníze jako sůl. SHRNUTÍ: Americký sentiment v hodně laciném provedení. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • James Franco byl za svého Joeyho nominován na cenu Chlotrudis Award. (Morien)
  • Film je natočen dle skutečné události a policista Vincent LaMarca byl přítomen po celou dobu natáčení. (lesumir)
  • Robert De Niro osobně doporučil Jamese Franca po shlédnutí jeho filmu James Dean (2001), kde ztvárnil hlavního hrdinu. (Morien)

Reklama

Reklama