Reklama

Reklama

Byl jednou jeden... život

(seriál)
  • Francie Il était une fois... la vie (více)

Epizody(26)

Zveme vás na dobrodružný výlet za poznáním lidského těla. V tomhle animovaném seriálu se dozvíte, jak fungují buňky, srdce, mozek a všechny další tělesné orgány. (Netflix)

Recenze (552)

pravo 

všechny recenze uživatele

Keby výučba prebiehala za pomoci takýchto pomôcok ako je tento úžasný animovaný seriál, ktorý nenásilnou a prirodzenou metódou za pomoci animovaných postavičiek prevedie deti úchvatným svetom ľudského organizmu. Francúzka animácia sa mi páčila a ak zhodnotím zábavnosť a náučný charakter nemôžem inak ako hodnotiť najvyššie. ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Jó krvinky noste kyslík,makrofágové žerte odpad,Bílé krvinky směle do boje proti virům a jiný škůdcům....tohle je vzpomínka na mé mládí,ke které sem se nedávno moc rád vrátil a malým zklamáním mi bylo,že se neustále opakují záběry z minulých dílů,ale ne vše může být dokonalé. To je další důkaz toho, že když sem byl malej, tak mi k radosti stačilo málo, dnešní filmaři, SNAŽTE SE!! ()

Reklama

anli 

všechny recenze uživatele

Francouzská,animovaná a naučná klasika,natočená zábavnou a velmi vstřebatelnou formou,o lidském těle a jeho fungování.Neznám nic komplexnějšího a natočeného tak,aby tomu porozuměli úplně všichni a ještě se pobavili.Animace je jednoduchá,ale přesně plní svůj účel a ukazuje,jak je důležitý obsah a jeho vyprávění,nikoliv samotná forma vyprávění.Jasných a životních 100%. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle seriál jsem koukal už v mých školkových letech a možná že to byl můj nejoblíbenější kreslenáč, to už si nepamatuju... Maximum informací o tom, jak vlastně fungujeme podáno velmi zábavnou formou. Líbilo se mi sledovat příběhy ze života krvinek a různých buněk. Opravdu skvostné. No, ale přece jen - Objevitel je o malinko lepší. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Většina z nás byla ještě dítě… ale i naši rodičové si jistě vzpomenou na konec osmdesátých let, kdy jsme netrpělivě očekávali další díly v té době nejoblíbenějšího seriálu Byl jednou jeden život. Nejúspěšnější animovaný seriál Alberta Barillé o stavbě a funkci jednotlivých orgánů lidského těla obletěl svět a všude se setkal s příznivým ohlasem. Ostatně když zabrousíte na internet, zjistíte, že dnešní třicátníci na něj dodnes vzpomínají v superlativech. Dokázal je totiž nejen zaujmout a pobavit, ale ještě jim netradiční formou přiblížil to, o čem se učili ve škole – ať už v prvouce nebo v biologii. "Tisíc podob život mívá, kdo ho chce znát, ať se dívá".. . Znělka, kterou musí znát každý. Skvělý, ale hlavně taky velmi poučný seriál z mého dětství. Doporučuji do všech škol místo učitelek:-). Oblibu dokazuje i v dnešní době v podobě vyprodaných DVD v trafikách. Chystám si koupit celou edici za 300 Kč. Pro mě jasných 5 hvězd. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Epizóda Kostná dreň nebola na Českej televízii nikdy odvysielaná. Vyšla až na DVD s dabingom od BH Promo. (D1705)

Související novinky

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

28.05.2006

Tomu se říká zajímavá sešlost, pravda? No a to ještě vůbec není všecko (ale o tom později). Když se řekne francouzský animovaný film, napadne vás pravděpodobně nejdřív Tintinova dobrodružství, Byl… (více)

Reklama

Reklama