Reklama

Reklama

Byl jednou jeden... život

(seriál)
  • Francie Il était une fois... la vie (více)

Epizody(26)

Zveme vás na dobrodružný výlet za poznáním lidského těla. V tomhle animovaném seriálu se dozvíte, jak fungují buňky, srdce, mozek a všechny další tělesné orgány. (Netflix)

Recenze (552)

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Musím říci a přiznat, že na tuto pohádku (odborný film:) se rád koukám znovu a znovu ač mi už (bohužel) 8 není. Lepší zpracování podobného odborného tématu pro malé děti neznám, ba naopak si myslím, že tak čtvrtina lidí ty zajímavé věci řečné právě v tomto dílu ani nezná. Samotné zpracování červených krvinek allias přenašečů kyslíku, bezva.. ()

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Výborný příklad toho, jak prezentovat poznatky a učivo zábavnou formou. Perfektně propracovaný systém, kde každá součást těla je znázorněna určitou postavičkou a přehledně znázorňuje svoji funkci. Ještě si pamatuji, jak jsme se téměř na každé hodině biologie (na gymnáziu) dožadovali jednotlivých epizod. Obvykle nám bylo vyhověno. ()

Reklama

molcan2 

všechny recenze uživatele

Väčšina akcii sa v tomto kreslenom seriáli odohráva vo vnútri tela a hercami sú vitamíny, vírusy, krvinky atď.nebudem sa snažiť vám to podrobnejšie vysvetliť, musíte to vidieť na vlastne oči: nebudete sklamaný. pamätám si ako som to sledoval v 80. rokoch. Rozprával som sa s pár ľuďmi ktorý, tak isto vyrastali v 80. rokoch a tí to tiež zbožňovali! Musím priznať, že vzdelávacia myšlienka mi vtedy utiekla ale zábava to bola riadna. Nedávno som videl pár epizód, a musím uznať že tento seriál ma humor a srdce ktoré chýbajú dnešným programom pre deti. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

zábavný a poučný pohled do lidského těla na všechny jeho obranné mechanismy a mnoho, mnoho gangsterů, které chtějí tento nejpromyšlenější trezor vyloupit a zničit.. Invaze následují invaze ale statečné bílé krviny a jeden děda stojí v první řadě perfektně fungující obranné linie a zachranují, co se jen dá.. Prostě klasika, stejně dobré pak jsou i další série z řady Byl jednou jeden... Francouzi zas jednou ukazují, že je není radno podcenovat. ()

Jenislávek 

všechny recenze uživatele

S tímhle seriálem jsem se setkal v období, kdy jsem se učil na maturitu biologii :D musím říct, že bylo velice krásny číst si několik dní o krvi a potom vidět tyto epizody :) rád bych řekl, že díky tomuto seriálu jsem odmaturoval z biologie nakonec za 1, ale u zkoušky dospělosti sem si vytáhnul prokaryota :D no nicméně je toto veice krásná a působivá záležitost :) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Epizóda Kostná dreň nebola na Českej televízii nikdy odvysielaná. Vyšla až na DVD s dabingom od BH Promo. (D1705)

Související novinky

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

28.05.2006

Tomu se říká zajímavá sešlost, pravda? No a to ještě vůbec není všecko (ale o tom později). Když se řekne francouzský animovaný film, napadne vás pravděpodobně nejdřív Tintinova dobrodružství, Byl… (více)

Reklama

Reklama