Reklama

Reklama

Vrata do podsvětí

  • Kanada The Gate
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmový horor Vrata do podsvětí zaujal ve své době diváky v amerických kinech vynikajícími speciálními triky natolik, že se po dlouho dobu držel na předních místech v žebříčku divácké atraktivity v USA. Jde o film určený mládeži i dospělým. Obyčejná Americká rodina v něm zažije neobyčejný víkend, děti totiž najdou na zahradě pootevřená vrata do podsvětí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Horor, pro mládež, ale pro mládež z 80tých let. V dnešní době podobný film nemá šanci obstát ani u teenagerů a u milovníků hororů už vůbec ne. Vysoká procenta přičítám tak nostalgii. A speciální efekty? Nemyslím si, že by byly na tehdejší dobu v něčem převratné, jak se píše v záhlaví. Z mého pohledu je to tak na 10% ()

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s tím, že toto je spíš horor pro děti, ale vůbec není až tak špatný. Sice na něm je vidět zub času (20 let), ale pořád je lepší a zajímavější než mnoho moderních céčkových digitálních shit hororů, které se v poslední době objevují ve videopůjčovnách a v prodeji. Glen (13-ti letý Stephen Dorff!!!) zjišťuje, že před domem se objevila díra, která je bránou do pekla. Démoni postupně ovládnou celý dům a Glenovi nezbývá nic jiného, než se proti nim postavit a zničit je. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě utvrdil v předchozím přesvědčení - Tibor Takács umí skvěle natočit snové scenérie a zvládá hororovou atmosféru i začlenění klasických speciálních efektů, ale slabé stránky scénáře, zejména nicotná logika v chování postav, pod jeho rukama vyplouvají neskutečně na povrch. Měl jsem ten pocit u I, Madman a mám ten pocit i zde. Každopádně vidět Vrata do podsvětí jako malej, mám na to dneska určitě super vzpomínky. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z tých titulov, o ktorých môžem tvrdiť, že som na ňom vyrastal a že značne ovplyvnil môj filmový vkus. Prvý krát som ho videl ako adolescent. Vtedy to bola vlastne horúca novinka. Ja som bol presne v tom veku, ktorý zodpovedá cieľovej skupine divákov tohto snímku. "The Gate" je neškodný, avšak veľmi dobre natočený, kinder horror. Teraz, takmer po dvadsiatich piatich rokoch, som mal možnosť znova zhliadnuť tento kanadský film. Zaspomínal som si pri ňom na svoje prvé kontakty s horrorovým subžánrom a dobre sa pobavil. *** ()

juta 

všechny recenze uživatele

Blesk z čistého nebe! Začalo to tím, že jsem viděl jeden obrázek z tohoto filmu, pak jsem si pustil ukázku a zaujalo mě to natolik, že jsem to musel hned druhý den. Doteď bych nevěřil tomu, že film z osmdesátek, který jsem předtím nikdy neviděl, ani jsem o něm neslyšel by mohl dostat plné hodnocení, ale The Gate mě vyvedlo z omylu. Atmosféra na vás dýchne hned od začátku a s hudbou a zvuky vás dokonale vtáhne do děje. Herci sou super a všechno tu klape jak má. Nechápu, proč tohle je tak málo známé, že to nedávají v televizi jako ostatní, mnohdy horší horory. Rozhodně patří k tomu nejlepšímu co spatřilo světlo světa v osmdesátkách. Jen se tu na démony čeká delší dobu, ale až se projeví, to je pak tóčo. :D Za remake bych se vůbec nezlobil. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Stephen Dorff v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)
  • Logo smyšlené kapely Sacrifyx's, jejíž LPčko bylo ve filmu několikrát k vidění a sehrálo v něm nemalou roli, je ve skutečnosti logem existující thrash metalové kapely Sacrifice. Kapela stejně jako snímek pochází z Kanady. (destroy83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno