Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Miller (Hynek Čermák) žije i po čtyřicítce se svou matkou (Eliška Balzerová). Dámské návštěvy si domů raději nevodí, protože maminka je nejen starostlivá, ale také velmi všetečná a on ze všeho nejvíc touží po klidu. Zřejmě i to je důvod, proč matce zatají, že má problémy s ledvinami a že během nadcházejícího víkendu musí pečlivě měřit a zapisovat všechny příjmy a výdaje tekutin. A to opravdu všechny! Připraví si tím nejednu horkou chvilku, což ho donutí konečně se rozhodnout, zda dát přednost mamince, nebo utajované přítelkyni Matyldě (Jana Pidrmanová), na kterou si navíc myslí kolega z práce, inspektor Páleník (Vojtěch Kotek). (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (74)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Vejdělek+Epstein teda "válí". televizní tvorbě asi stačí věnovat půl (spíš tak desetinu) plynu. Ledviny bez viny jsou příšerný film. O ničem. S brutálně debilním a jednoduchým závěrem. Bez jakéhokoliv humoru (má to být komedie). Čermák je zde také jalový a navíc je jeho postava děsně neuvěřitelná. Kdyby hrál hlavní roli Langmajer jako u Zubů na zásnuby, byla by postava uvěřitelnější. Takhle mi zbývá jen koukatelná Pidrmanová a skvěle hrající Balzerová. Kdyby obě vypadaly dobře i dobře hrály, zasloužily by si každá po jedné hvězdičce. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dil z volneho cyklu ctyr komedii vysilanych na Ceske televizi, kde se leci ruzne neduhy (ledvimy, zub, zlomene obe ruce a problem s rektem).Tento dil bezel i na festivalu v Karlovych Varech. Dialogy jsou dost stupidni, stejne jako zapletka. Humor zadny. To uz si muze napsat scenar kazdy v hospode ve tri rano. ()

Reklama

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Scénáristická močovina jak se patří. Já nevim jestli si pan Epstein s Vejdělkem uvědomují jaké psycho týrání tu provádí pro posmutnělé, nesebevědomé chlapy v podobné situaci. Ve 45letech být průměrný maminčin ňouma s hlavou jako žalud svlíčený z kůže (ve vší úctě k Hynkovi je to fajn herec a sympaťák). Tak ten pan detektiv má neuvěřitelné štěstí asi jako vyhrát americkou loterii, kterou jste si nikdy nevsadil, že vás neustále balí a spí s vámi pohodová, sexy, mladá, bezdětná, dvouuniverzitní, bohatá holka se třemi kvartýry, která vás užene i kdyby se maminka stavěla hlavou dolů na hrobě svýho manžela. Jedno z nejlepších scifi fantasy, které jsem za poslední dobu viděl..bravo :D     +za roli Balzerová ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Plytká televizní příjemnost.  .        .             .                 .                  .               .                                                                                              .                                                                                                                                                                                                                                                  ()

zette 

všechny recenze uživatele

Vejdelek je takovy lidovy reziser, ktery se chce jednoduchym nametem zavdecit. Pokud jsem minuly tyden Langmajera a spol hodnotil jako takovy televizni prumer v bakalarske forme. Zde uz divak nad dementnim scenarem musi lamat hul. Za me neskutecne trapne a nepovedene. Cermaka mi bylo az lito, nevim, jestli mu podobne inscenace za to stoji. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Prahy. (dyfur)
  • Roli zloděje hřbitovního kvítí si zahrál Michal Navrátil, český skokan do vody a specialista na extrémní disciplínu high diving. (klukluka)

Reklama

Reklama