foto

Michal Roneš

  • nar. 13.2.1955 (62 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Každý milion dobrý (TV film)
2010 Dešťová víla
2009 Svědomí Denisy Klánové (TV film)
2008 Ein Starkes Team - Mit aller Macht (TV film)
Mr. Johnson
2007 Láska In Memoriam (TV film)
2006 Prachy dělaj člověka
Setkání v Praze
2004 Román pro ženy
2003 Seance Fiction (studentský film)
Train de 16h19, Le (TV film)
1999 Zprávy z domova (studentský film)
1984 S čerty nejsou žerty
1983 Sestřičky
1975 Pomerančový kluk

TV seriály

2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Zločiny na pokračování (S01E15)
Atentát (TV seriál)
Vražda v cele (E13)
Svědectví za mřížemi (E12)
2015 Atentát (TV seriál)
Smrt zbrojaře (E06)
2014 První republika (TV seriál)
Sbohem a odpusťte (S01E21)
Dobré jméno (S01E15)
Iniciála Vé (S01E13)
1864 (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Velikonoce (S01E14)
2004 Místo nahoře (TV seriál)
Redakce (TV seriál)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace