Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

InJo 

všechny recenze uživatele

Docela povedená černohumorná variace na filmy-noir, v nichž je katalyzátorem dění krásná femme fatale. Kromě dobře obsazených herců (hlavně Liv Tyler a Paul Reiser) potěší především slušně vygradované finále (poslední záběr je vskutku pamětihodný příklad drsného humoru). Pro mě osobně sice žádná velká legrace, ale svoje kvality to rozhodně má. 60 % ()

tron 

všechny recenze uživatele

Začalo sa to jednej horúcej noci... dlhý názov, ale dobrý film, hoci tých 80% je predsa len trošku nadsadených, na strane druhej, je to riadne morbídna komédia, plná svižného rozprávania podareného príbehu (jeden príbeh niekoľkými uhľami pohľadov, výborný nápad), pôvabných nápadov (kontajner) a zaujímavého hereckého obsadenia: Matt Dillon, John Goodman, Paul Reiser a samozrejme femme fatale Liv Tylerová. A bonbón v podobe uvoľneného Michaela Douglasa. Užite si tento film. Hlavne na DVD. Kino Považan 2001 ()

Reklama

Eddard 

všechny recenze uživatele

Špičková černá komedie, která šlape od začátku do konce bez větších chyb. Vybroušený scénář, vynikající herecké výkony (vyloženě lahůdkový je pak Michael Douglas) a jedna překrásná, kouzelná mrcha, kterou prostě nemůžete nezbožňovat. Jak nemám Liv Tyler zrovna v lásce - není můj typ a co do hereckých výkonů znám také spoustu lepších - tady si střhla přímo lahůdkovou roli a slušelo ji to až pekelně. Scéna s mytím auta je už sama o sobě kultovní. K tomu všemu si přidejte závěr jak bič... 90% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pred 16timi rokmi ma to celkom bavilo. Dnes mi to uz pripada ako taka prilis primitivna komedia s hereckymi vykonmi jak z nejakeho porna. Jedna sexy kunda oblubuje troch debilov a poriadne ich vyuziva. Pribeh je miestami rozpravany z pohladu rôznych postav, ale jednotlive odlisnosti nie su natolko zabavne, aby to nezacalo byt po chvili otravne. Keby pri erotickych scenach Liv Tyler aspon nieco ukazala, tak by som snad dal aj tretiu hviezdu, ale kedze nic neukazala, tak mna Liv Tyler neoblbne tak ako chlapov v tom filme. 5/10. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Skoda nevyuziti daneho potencionalu ve vetsim meritku, protoze herci jsou super a muzika tez, ale pribeh koliba mezi vice zanry a u zadneho neuspeje, jak bych si predstavoval. Muzska sexualni posedlost nezna mezi a kdyz je na blizku pekna kost, ktera je navic dukladne uspokoji, udelaji cokoliv ji na ocich uvidi. Nejmocnejsi zbrani sveta je zenske prirozeni. 55% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně, La Crescentě, Agoura Hills a Winnetce v Kalifornii (USA). (Tygrys)
  • Skutečný bar „McCool's" se nachází v St. Louis, ale filmaři se rozhodli v něm nenatáčet, protože je moc temný a ponurý. (Tygrys)
  • Film, který můžeme zahlédnout na DVD u právníka je Hamilton, režíroval jej také Harald Zwart. (Tygrys)

Reklama

Reklama