Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nedávno rozvedený, 41letý Toby Fleishman (Jesse Eisenberg) se vrhne do odvážného světa internetových seznamek s úspěchem, jakého se mu v mládí nikdy nedostalo. Pak ale jeho bývalá manželka zmizí a zanechá ho s jejich dvěma malými dětmi, aniž by kdo tušil, kde je a zda se hodlá vrátit. (Disney+)

Recenze uživatele klukluka k tomuto seriálu (8)

Fleishman v průšvihu (2022) 

Vychází mi to na 3 a dám tomu 3- za dojem, že je to dobrý tak ze 60ti procent. Něco mi říká, že z těch tradičních pohlaví (jsem mastodont, sorry) by se to holkám mohlo líbit víc, než nám klukům. Představitel Fleishmana se mi nelíbil vůbec, není to chlap, myslím tím i v reálu, je to dítě, proto mu příroda odepřela i mužský výzor, těžko ho pak vnímat jako precedenční ukázku problémů, ve kterých se ocitají muži po čtyřicítce. ()

Vítejte v Panikářově (2022) (E02) 

Borec vydělává 25 000 dolarů měsíčně (!), furt se tady ale řeší, jakej je looser. Něco dělám blbě. Všechno dělám blbě! Jinak je to ale ukrutná nuda. Než by se tady něco odehrálo, tak si o tom raději popovídají u piva v parku. ()

Volný průchod (2022) (E03) 

Třetí díl je za mě podstatně výživnější, než ty dva předchozí. Konečně se tady něco dělo a nemlátila se jen prázdná sláma. Tobi kopl kozla, signály přicházely, ale mladej, nezkušenej člověk je nedokáže správně vyhodnotit (zdrhej!), z vinných mušek pochybností narostou neodbytný masařky zmaru až teprve časem, zpravidla při dětech, a to už se od toho utíká hůř. Začíná to bejt životný, ještě tomu dám šanci. ()

Byl to hrozný idiot (2022) (E04) 

Jsem cílovka, taky jsem se ocitl v tomhle druhu průšvihu, taky se hledám a nacházím v některých Tobiho strastech, ale tvůrci to shazují tím, jak privilegovaným ho stvořili- úspěšnej, zámožnej Newyorčan s vysokým společenským kreditem, neustále obklopenej hordou krásných lidi, co do jednoho vypadají jako hollywoodští herci. To, že je zneužívanej paroháč se v tom pak trochu ztrácí. Takže ano, tento seriál bych si určitě uměl představit lépe ztvárněnej. ()

Černota (2022) (E05) 

Za mě je to velký špatný. A jestli se mi potvrdí, že to směřuje k tomu, aby to dal doktor doktor doktor doktor doktor Fleishman dohromady se svou kamarádkou, tak to už s tím jděte do háje úplně- taková banalita. ()

Tohle je moje radost (2022) (E06) 

V každým díle se objevují zásadní porozvodové/ porozchodové momenty- tady třeba doktorovo doktorovo doktorovo vystřízlivění ze vztahu nevztahu s gay manželem vydržovanou nadrženou paní. Taky je tady ale spousta vaty a balastu- nedořečených vět, nedokončených myšlenek, myšlenek beze smyslu- oddrmolených, aby si toho nikdo nestačil pořádně všimnout. Pasáž věnovaná stárnoucí, znuděné, ze sebe znechucené Libby solidní, ale se zbytkem to netvoří celek, tahle odbočka se ho snaží zachránit. ()

Čas pro sebe (2022) (E07) 

Díl jen o Sharon. Fakt silnej. Snad že to točí ženská a ženský narozdíl od chlapů umí. A taky že Claire Danes je vynikající, prvotřídní herečka. Tohle by se mi líbilo i jako film. A on to vlastně film byl, jen zasazenej do seriálu o někom jiným. Tenhle seroš nemám rád, je židovsky nadutej, ale tenhle díl je mega. ()

Játra (2022) (E08) 

Monology vagíny. Docela dlouhý monology vagíny. Ale měla co říct, tak to bylo spíš fajn. ()

Reklama

Reklama