Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nedávno rozvedený, 41letý Toby Fleishman (Jesse Eisenberg) se vrhne do odvážného světa internetových seznamek s úspěchem, jakého se mu v mládí nikdy nedostalo. Pak ale jeho bývalá manželka zmizí a zanechá ho s jejich dvěma malými dětmi, aniž by kdo tušil, kde je a zda se hodlá vrátit. (Disney+)

Recenze uživatele HellFire k tomuto seriálu (5)

Fleishman v průšvihu (2022) 

Tolik otázek. Tolik odpovědí. Tolik pochybností. Tolik témat a společných proměnných. Fleishman is in Trouble... jako ostatně mi všichni. Svým vlastním způsobem. ()

Předvolejte svědky (2022) (E01) 

Začíná to... zajímavě? V jistých ohledech mě první díl uhranul, protože nevybíravým způsobem vrhá diváka přímo do víru událostí, na druhou stranu jsem často cítil úzkost pramenící z odpovědnosti hlavního protagonisty za své děti, zatímco se snaží znovu dostat do hry (rozuměj, vyspat se nezávazně s co nejvíce ženami, což je mi těžce proti srsti). Zatím nevím, jestli se mi líbí, že je to tak chaotické a strašně ukecané. Koho už teď každopádně nemusím, je kamarádka hlavního hrdiny se svou snobskou rodinou, žijící v přepychovém bytě. Brrrr. Abych ale neskončil ve zlém, zbožňuju tu vypravěčku, která nám popisuje interní pocity Fleishmana a přibližuje děj. Naposledy jsem vypravěče slyšel snad v George of the Jungle, a to je HODNĚ dávno. Škoda, že se tenhle aspekt dnes moc nenosí. Film není přeci jen vizuální médium. ()

Vítejte v Panikářově (2022) (E02) 

Klobouk dolů před tou malou holkou. Polohu rozmazlené a drzé privilegované potvory hraje dokonale :). Tenhle díl má hodně skvělých momentů a po technické stránce je na seriál prostě radost koukat. Kamera a střih jsou v dokonalém souladu, čehož důkazem je jízda v autě, kdy se kamera točí dokola a odhaluje radostné i smutné chvíle rodinného života. Nebo naprosto plynulé přechody ze současnost do minulosti, kdy se dozvídáme o událostech vedoucích k rozvodu. Eisenbergovi navíc sedí tahle poloha čerstvě rozvedeného otce, na kterého se řítí celý svět. ()

Volný průchod (2022) (E03) 

Aneb se v základech začaly objevovat trhliny. V téhle epizodě se podíváme, jak celý ten vztah začal a proče skončil. Tvůrci bravurně a s noblesou ukazují, jak jednoduše se může vztah zřítit do propasti. Rachel neustále touží po kariérním postupu, ale v tom ji brání děti. Ne na dlouho. Stačí si pořídit chůvu a začít vydělávat penízky, protože ano, za peníze si koupíte štěstí. Pomalu, ale jistě se začíná propracovávat mezi elitu a s ní přichází snobští přátelé. ()

Čas pro sebe (2022) (E07) 

Jestliže se předchozí díly soustředily především na události z pohledu Jesseho Eisenberga, tohle je one-woman show Claire Danes. Abych toho neprozradil zbytečně moc, tak jen řeknu, že tohle byla jedna z top seriálových epizod. Tečka. ()

Reklama

Reklama