Reklama

Reklama

Před vraždou

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vězeň odsouzený v cele na smrt má zálibu v řešení případu „zvenčí“ po schůzkách s klienty, kteří za ním do věznice dochází. Jednoho dne za ním přijde mladá reportérka snažící se vyřešit případ ženy zamčené ve sklepě a příběhy hned několika vzájemně cizích hlavních postav se začnou proplétat v tomto čtyřdílném seriálu, kterému rozhodně nechybí nejen detektivní vyšetřování a nečekaná překvapení, ale také notná dávka černého humoru. (TheEvilTwin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Začátek se mi líbil nejvíc, ta fleška od kostelníka solidně zamíchala karty všem zúčastněným, na jedné straně sympaťák David Tennant s rodinou vs. šílená úča a na druhé straně Stanley Tucci za mřížemi a jeho nové případy... Svižně to odsýpá, místy ad absurdum, protkáno černým humorem, občas za hranicí všeho, já si originality ovšem cením a tak hodnotím i ty blbiny v podstatě shovívavě, protože musím přiznat, že jsem se bavila... Každopádně si myslím, že by se dala vyhlásit nejprotivnější postava letošního roku, Dolly Wellsová se do toho tak položila, že jsem i já měla chuť vzít do ruky to kladivo.. Vrahem se může stát každý, stačí správná osoba, špatný den, dobrý důvod.. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Inside Man jakožto neznámý a ne až tak promovaný mini-seriál je nakonec obrovským překvapením a takhle zábavný a žánry mixující celek tady dlouho nebyl! Děj je sice těžko popisovatelný, ale když řeknu, že kombinuje naprosto perfektně krimi vyšetřovací detektivku spolu s černým odlehčeným humorem a k tomu absurdní vývoj děje, skvělé tempo a zvraty na každém rohu, tak opravdu nekecám! Herecká dvojka David Tennant a Stanley Tucci (Kingsman) jsou zde oba skvělí a uvěřitelní, servírují skvělé výkony a ja po zhlédnutí tleskám nejen jim, ale hlavně režisérovi za odvahu udělat něco tak neohraného, originálního a celkem riskantního, jelikož takhle namíchat žánry se každému z fleku nepovede. Zábavná, rychle odsýpající mini-série, která je místy přitažená za vlasy až absurdní, ale v tom je vlastně polovina jejího úspěchu a kouzlo, které po zhlédnutí zanechá v divákovi skvělý pocit z poctivé filmařiny. ()

Reklama

arkie 

všechny recenze uživatele

Komplikovany pribeh, ktory ma sprvu vyborny napad a clovek ocakava napinave zvraty. Ale bohuzial pointa pribehu je vazne slaba, postavy jednaju velmi nelogicky, napr casto opakuju “toto je jedine riesenie”, aj ked to nie je pravda. Napriek dobremu priestoru ziadna postava nie je dostatocne vysvetlena a dej spolieha na seriu nahod. Sklamanie. ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatičtější oběť únosu snad ani nejde vymyslet. Byla mi tak protivná, jak furt kafrala, remcala, tvářila se, že je chytrá jak rádio, přitom vypouštěla jen samé bláboly. Naštěstí jsem nemusela fandit ani únoscům, protože jestli ona byla za osmnáct, tak oni byli bez dvou za dvacet. Minisérie má tu chybu, že kromě nesympatických herců (či nesympaticky hrajících – páč D. Tennanta mám ráda), ještě adoruje sériové vrahy. To mi vadí i u Mlčení jehňátek, ale tady to bylo navíc děsně pitomé. Protože chlápek za katrem, co někoho zamordoval, je tady děsně cool s pronikavou myslí, který hned všechno prokoukne a přijde tomu na kloub, aby se mohl povyšovat na ten plebs, co nikdy nikoho nezavraždil. Ostatně to, že ostatní osazenstvo nesedí v lochu, je stejně jen proto, že jim na to ještě nepřišli. ____ Nejhorší ze všeho však je, že i když se vyprávěnka tváří jak rafinovaný rébus, je ve skutečnosti pitomá jak křížovka ve Vlastě. SHRNUTÍ: Pustit jen v případě, že potřebuješ doslova nějak zabít večer. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi tento BBC styl hraných seriálů. Zajímavé téma na tři, maximálně čtyři epizody. Exkluzivní herecké výkony. V omezeném čase se pořád něco děje, nedochází tu k žádnému zbytečnému natahování, jak tak u seriálů bývá. Jen teda zde to s tím námětem trošku nezvládli. Celé mi to přišlo neskutečně absurdní. David Tennant tu sice hraje hezky, ale stojí tu v pozici tak absurdní, že vymyslet ji musel asi nějaký retard. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Po záverečných titulkoch ešte prichádza dodatočná scéna. (Arsenal83)
  • V záverečnej časti, kedy farárova žena parkuje pred bytom Janice, vidieť, že okno na vodičovej strane je otvorené. Vidieť to ešte aj v zábere z auta, kedy sa pozerá Mary z auta na budovu. A ako je druhý strih a záber z ulice, ako vystupuje zo zaparkovaného auta, okno je zatvorené. (Stillborn83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno