Reklama

Reklama

Před vraždou

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vězeň odsouzený v cele na smrt má zálibu v řešení případu „zvenčí“ po schůzkách s klienty, kteří za ním do věznice dochází. Jednoho dne za ním přijde mladá reportérka snažící se vyřešit případ ženy zamčené ve sklepě a příběhy hned několika vzájemně cizích hlavních postav se začnou proplétat v tomto čtyřdílném seriálu, kterému rozhodně nechybí nejen detektivní vyšetřování a nečekaná překvapení, ale také notná dávka černého humoru. (TheEvilTwin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Ironhead 

všechny recenze uživatele

No, bavil mě tu hlavně Stanley Tucci a jeho "diktafon", bohužel o jeho případu jsme se až dokonce v podstatě nic moc nedozvěděli. Nebavila mě investigativní novinářka a hlavně už vůbec ne *spoiler* učiteka matematiky zavřená ve sklepě. Celá ta zápletka kolem porna byla strašně přestřelená a přitažená za vlasy. S tím koncem a příslibem toho, že případné pokračování se bude točil zas kolem ní, mě dost děsí a asi ho i vynechám. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Začátek se mi líbil nejvíc, ta fleška od kostelníka solidně zamíchala karty všem zúčastněným, na jedné straně sympaťák David Tennant s rodinou vs. šílená úča a na druhé straně Stanley Tucci za mřížemi a jeho nové případy... Svižně to odsýpá, místy ad absurdum, protkáno černým humorem, občas za hranicí všeho, já si originality ovšem cením a tak hodnotím i ty blbiny v podstatě shovívavě, protože musím přiznat, že jsem se bavila... Každopádně si myslím, že by se dala vyhlásit nejprotivnější postava letošního roku, Dolly Wellsová se do toho tak položila, že jsem i já měla chuť vzít do ruky to kladivo.. Vrahem se může stát každý, stačí správná osoba, špatný den, dobrý důvod.. ()

Reklama

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatičtější oběť únosu snad ani nejde vymyslet. Byla mi tak protivná, jak furt kafrala, remcala, tvářila se, že je chytrá jak rádio, přitom vypouštěla jen samé bláboly. Naštěstí jsem nemusela fandit ani únoscům, protože jestli ona byla za osmnáct, tak oni byli bez dvou za dvacet. Minisérie má tu chybu, že kromě nesympatických herců (či nesympaticky hrajících – páč D. Tennanta mám ráda), ještě adoruje sériové vrahy. To mi vadí i u Mlčení jehňátek, ale tady to bylo navíc děsně pitomé. Protože chlápek za katrem, co někoho zamordoval, je tady děsně cool s pronikavou myslí, který hned všechno prokoukne a přijde tomu na kloub, aby se mohl povyšovat na ten plebs, co nikdy nikoho nezavraždil. Ostatně to, že ostatní osazenstvo nesedí v lochu, je stejně jen proto, že jim na to ještě nepřišli. ____ Nejhorší ze všeho však je, že i když se vyprávěnka tváří jak rafinovaný rébus, je ve skutečnosti pitomá jak křížovka ve Vlastě. SHRNUTÍ: Pustit jen v případě, že potřebuješ doslova nějak zabít večer. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Vcelku pútavo natočené a originálne vymyslené. Avšak psychologicky tam dosť vecí nesedelo. Okrem skvelého Davida Tennanta a výborne sekundujúceho Stanleyho Tucciho sme videli aj dosť priemerné herecké výkony, na aké som doteraz nebola v britskej produkcii zvyknutá a čo ma mrzí viac, vykonštruované dialógy, ktorým sa dalo ťažko uveriť. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Krucinál, kdyby to dobré z posledního, špatného dílu dokázali vměstnat do předešlých tří, dal bych jednoznačně plný počet. V cele smrti, čekající na popravu žije "Sherlock Holmes", který řeší zapeklité kriminální případy. Vynikající nápad okořeněný černým humorem je sice silně feministický, kde muži jsou jen slaboši, lháři nebo dokonce vrazi a ženy ty pravdomluvné, čestné a prostě chudinky. Jenže kdyby Janice nebyla tak tupá a nechala si vysvětlit jak se věci mají, nemuselo dojít k vraždě a my bychom se unudili u trapné minisérie. Škoda, ze tří čtvrtin vynikající, v poslední části jakoby nevěděli kudy kam. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch ešte prichádza dodatočná scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama