Reklama

Reklama

Před vraždou

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vězeň odsouzený v cele na smrt má zálibu v řešení případu „zvenčí“ po schůzkách s klienty, kteří za ním do věznice dochází. Jednoho dne za ním přijde mladá reportérka snažící se vyřešit případ ženy zamčené ve sklepě a příběhy hned několika vzájemně cizích hlavních postav se začnou proplétat v tomto čtyřdílném seriálu, kterému rozhodně nechybí nejen detektivní vyšetřování a nečekaná překvapení, ale také notná dávka černého humoru. (TheEvilTwin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

grogodil 

všechny recenze uživatele

Moffat si očividne v podaktorých momentoch namýšľa, že divák je tak hlúpy, ako je on chytrý. Snaží sa to hrotiť za každú cenu, pritom je toľko krát zjavné, že tomu, kam to smeruje, by sa dalo na každom kroku úplne ľahko vyhnúť, keby sa len príbeh neposúval ďalej do absurdna tým, že scenárista nechává postavy neustále konať iracionálne na základe nelogických rozhodnutí, v ktorých navyše až príliš úraduje náhoda. Tá krehká vnútorná integrita scenára by sa proste rozpadla, keby postavy začali odrazu rozprávať to, čo by rozprával normálny človek v danej situácii a nie to, čo potrebuje scenárista aby (ne)hovorili. A v závere tá miera nasilu vyhrotených nedorozumení už ani nie je fargovsky vtipná, ale proste len rušivá a frustrujúca. Trošku horká pachuť na konci, lebo ten rozbeh bol veľmi nádejný. ()

Zuzato 

všechny recenze uživatele

Nachytal jsem se, mělo mě varovat prvních 5 minut + to, že je to Netflix, ale říkal jsem si 78 %. Čekal jsem zlepšení. Ano to bylo horší a horší. Prostě kombinace progresivního feminismu (najděte jednu pozitivní mužskou postavu) a dětinských chyb v logice. Navíc novinářka a oběť jsou napsány mizerně. Jejich chování a motivace... Nebudu spoilovat. Poslední díl a půl dokoukán z nutnosti.  Dvě hvězdy za dějovou linii Tucciho. ()

Reklama

Ironhead 

všechny recenze uživatele

No, bavil mě tu hlavně Stanley Tucci a jeho "diktafon", bohužel o jeho případu jsme se až dokonce v podstatě nic moc nedozvěděli. Nebavila mě investigativní novinářka a hlavně už vůbec ne *spoiler* učiteka matematiky zavřená ve sklepě. Celá ta zápletka kolem porna byla strašně přestřelená a přitažená za vlasy. S tím koncem a příslibem toho, že případné pokračování se bude točil zas kolem ní, mě dost děsí a asi ho i vynechám. ()

bozka10 

všechny recenze uživatele

Toto ma moc nepobralo.Vcelku zaujímavý začiatok sa zmenil na charakterovú konverzačku, ktorá sa nedá ani poriadne žánrovo zaradiť.Vikár obdrží od farníka flashku a tým sa spustí rad udalostí, ktoré ale už v druhej epizóde stratili moju pozornosť.Niektoré postavy sa chovajú až nepochopiteľne retardovane a celé ma to nudilo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silne prekvapujúca, veľmi nápaditá a potešujúca záležitosť, kde sa miesi thriller s jemnou komédiou v replikách, výborní aj odpudiví herci v absurdných situáciách, ktoré sa vedia otočiť všelijako a veľa napätia a zvratov. Takmer až do konca, pretože to finále nedosiahlo úrovne prvých troch častí a dokonca nepochopiteľne necháva niektoré veci nevyjasnené. Hoci sú tu povinné netflixovské prvky, nebijú až tak do očí a seriál má svoje osobitné posolstvo: ak ste vikár, od svojho kostolníka porno na USB radšej neberte. Inak z vikára ostane len kár.  ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch ešte prichádza dodatočná scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama