Reklama

Reklama

Před vraždou

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vězeň odsouzený v cele na smrt má zálibu v řešení případu „zvenčí“ po schůzkách s klienty, kteří za ním do věznice dochází. Jednoho dne za ním přijde mladá reportérka snažící se vyřešit případ ženy zamčené ve sklepě a příběhy hned několika vzájemně cizích hlavních postav se začnou proplétat v tomto čtyřdílném seriálu, kterému rozhodně nechybí nejen detektivní vyšetřování a nečekaná překvapení, ale také notná dávka černého humoru. (TheEvilTwin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

lemonova 

všechny recenze uživatele

Vcelku pútavo natočené a originálne vymyslené. Avšak psychologicky tam dosť vecí nesedelo. Okrem skvelého Davida Tennanta a výborne sekundujúceho Stanleyho Tucciho sme videli aj dosť priemerné herecké výkony, na aké som doteraz nebola v britskej produkcii zvyknutá a čo ma mrzí viac, vykonštruované dialógy, ktorým sa dalo ťažko uveriť. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

No to bola jazda ! čo všetko na svete môže zapríčiniť jeden nesprávne pochopený USB ! Úplne dokonalé šialené, prepálené, absurdné, nelogické ale takým zvláštnym magnetickým spôsobom, že to proste zožeriete do konca :) Logicky vám dám jednu radu, nehľadajte v tom logiku a vypnite trošku mozog aj keď to bude nelogické :) Ak necháte na chvíľu mozog utlmený, budete sa kráľovsky baviť ! Ubezpečujem vás, že posledné minúty budete stáť a kričať aby ..... ak sa aj absurdný príbeh podá takto dokonale správne nepripečený je to pochúťka :) pripravte sa na šialenú jazdu kde vrahovia robia poradcov, majú svoje živé diktafóny, USB vám zničí život totálne ! dávajte si pozor na učiteľky matematiky ale hlavne prosím vás ! na ...skurvených vikárov ! šialené ? no vravel som vám :) 99,99 % ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani náhodou si nedokážu jen tak na první dobrou vybavit, kdy jsem se mohl takto bavit u seriálu z produkce BBC. Od této přebujelé stanice jsem v poslední době zvyklý spíše na duhovo- multikulturní vlezdoprdelismus nejhrubšího kalibru, kterým tito sluníčkáři zprasí nejeden dobrý příběh (Terry Pratchett), takže jsem byl nachytán zcela nepřipraven. Bavil jsem se výborně už od úvodní epizody a tvůrcům jsem prominul i mnohé nedostatky, protože bylo vidět, že se sami neberou příliš vážně. / Poučení: Jak se stát vrahem proti své vůli snadno a rychle. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Inside Man jakožto neznámý a ne až tak promovaný mini-seriál je nakonec obrovským překvapením a takhle zábavný a žánry mixující celek tady dlouho nebyl! Děj je sice těžko popisovatelný, ale když řeknu, že kombinuje naprosto perfektně krimi vyšetřovací detektivku spolu s černým odlehčeným humorem a k tomu absurdní vývoj děje, skvělé tempo a zvraty na každém rohu, tak opravdu nekecám! Herecká dvojka David Tennant a Stanley Tucci (Kingsman) jsou zde oba skvělí a uvěřitelní, servírují skvělé výkony a ja po zhlédnutí tleskám nejen jim, ale hlavně režisérovi za odvahu udělat něco tak neohraného, originálního a celkem riskantního, jelikož takhle namíchat žánry se každému z fleku nepovede. Zábavná, rychle odsýpající mini-série, která je místy přitažená za vlasy až absurdní, ale v tom je vlastně polovina jejího úspěchu a kouzlo, které po zhlédnutí zanechá v divákovi skvělý pocit z poctivé filmařiny. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Hned od začátku, je to nepříjemný a stresující, na tohle se dívalo hodně špatně a s každým dalším dílem, to bylo víc a víc nejpříjemnější. Navíc těžko se zde hledala postava, které bych mohl fandit, protože každá z těch postav, byla v nějakém ohledu slizká. Je proto neuvěřitelě znepokojivé, jak rychle a jak snadno, se jedna laskavost zvrhne, v něco tak ohavného. Tohle už víckrát vidět nechci, je to skvěle zahrané, natočené a celé to funguje výborně, ale podruhé tohle už určitě ne. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Po záverečných titulkoch ešte prichádza dodatočná scéna. (Arsenal83)

Reklama

Reklama