Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Sykes (Chad Lowe) je normální kluk, co miluje svou přítelkyni Rachel (Kristy Swanson). Jenže její rodiče jsou proti a tak se rozhodnou utéct a v Las Vegas se tajně vzít. Cestou ze strachu z pronásledování odbočí na vedlejší cestu a tím začne celý kolotoč malérů. Cesta totiž vede Nikam a když Charlie při řízení usne a havaruje, policajt-démon unese Rachel do pekla. Na blízké benzínce se od starého pumpaře Sama dozví, že pokud ji chce ještě někdy vidět, bude muset za ní a dostat ji pryč do 24 hodin, jinak se stane totéž, co Samově přítelkyni před čtyřiceti lety. Už navždy zůstane v pekle... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Brutálne bezbožné bizarné béčko bežiace bez bombastického budgetu. Beztak bohorovnou brakovosťou bez bontónu búši, bezuzdne betónuje, blázni, bonmotuje, blčí, besnie, baví... Barbarská bezočivosť? Blackmetalová bájka? Bezduchá blbosť? Belezebubov beďar? Brilantný brak? Buldozeristove bobky? Bezobsažný blábol? Bubákov bozk? Bezchybná blasfémia? Bodyček bojazlivým bibasom? Ba! Bakelitová bomba! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mladý, zaľúbený párik (Charlie a Rachel) je na ceste do Las Vegas, aby tam uzavreli manželský zväzok. Odbočia z hlavnej štátnej dialnice a vydajú sa po zabudnutej vedľajšej ceste. Tam ich prepadne démonické stvorenie v podobe znetvoreného policajta. Unesie Rachel do inej dimenzie. Zavlečie ju rovno do pekla. Ak ju chce Charlie zachrániť, musí sa vydať za nimi. Na jej vyslobodenie má iba dvadsať štyri hodín inak i on prepadne peklu. *** ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

O tomhle jsem v dětských dobách videoboomu jen slyšel, ale viděl jsem to až teď, skoro po čtvrtstoletí. A to je možná ta chyba. Někdy ta postosmdesátková atmoška ztratí na lesku a tohle je zrovna ten případ. Je tu spousta skvělých věcí (živéá pouta jsou super), ale nakonec z toho v paměti moc nezůstane, spíše jen epizodické útržky, než něco souvislejšího. Některé maskérské kousky jsou ale výborné. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Vždy som vedel, že v pekle je horúco, ale predsa mi asociácia pekla a vyprahnutej púšte prišla ako objavná.. Ate de Jong okorenil strašidelné scény humorom, ktorý vôbec nie je vtieravý. Hoci využil prvky gréckej mytológie a náboženskú symboliku, jeho Highway to Hell nepôsobí poučne, ani ťažkopádne (ako mnohé horory so starogréckych čias), naopak je ľahko stráviteľným hororovým sústom. V bare Pluto sedeli pri jednom stole Hitler s Kleopatrou a Attilom Húnom a pri vedľajšom som si všimol rezerváziu pre Muammara Kaddáfiho. Ktovie, či mu ešte stále držia miesto, lebo už sa tam (možno) chystá... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Místy skoro až trashovité fantasy, které dává přednost komedii před hororem. Ale nevadí, protože je to celkem zábavná "oldschoolová" jízda vyprahlou pouští, představující samotné Peklo. Nejen na cestách, ale i v tamních jeskyních a barech tu hlavní hrdna se svým psím kámošem potkává spoustu bizarních postaviček, z nichž mnohé jsou sice spíš z ranku nutně otravných, ale třeba takový Bergin jako ďábelský Beezle je zrovna sympaťák k pohledání. Levnost snímku je zjevná, ale paradoxně je to o to větší prdel. Příjemně pak překvapí několik cameo roliček: třeba Kevin Peter Hall coby Charon nebo Ben Stiller dokonce v dvojroli. Prostě blbinka s několika dobrými nápady (pouta) a trefnými hláškami. "Dobrý den, poradíte mi nejrychlejší cestu do pekla?" - "Sex, drogy a rock'n'roll." ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Na policistově bradě jsou mimojité vyryta písmena „S.J. + L.Q.“ – iniciály pro Steva Johnsona (maskér) a Linneu Quigley (jeho žena). (HellFire)
  • Ve scéně kde Royce (Adam Stroke) a Clara (Pamela Gidley) spadnou při honičce ze skály, je vidět dopad na kartonové krabice pro kaskadéry. (misa1989)

Reklama

Reklama