Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Diskuze

daFrog

daFrog (hodnocení, recenze)

Tenhle film mě tada moc nevzal, ale možná jsem ovlivněn tím, že jsem jej viděl ve stejný den jako celu Arakiho - "Teenage apocalypse trilogy". A oproti těmhle extatickým tripům do duše šílence působí tenhle film až neuvěřitelně fádně. Navíc mi to ani moc nepřišlo jako komedie, možná některé scény, ale cekové vyznění? Možná až si to poustím někdy znovu samotné ocením to líp, jestli se to někdy stane, takhle ale slabé 3*.

JokesMan

JokesMan (hodnocení, recenze)

Místy vtipné?! Si děláte srandu, už jste si moc navykli na vypnutí mozkových funkcí.. Mrkněte se na to v angličtině, jelikož bez hlasu neposoudíte žádný herecký výkon... Jste legrační:D

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama