Reklama

Reklama

Recenze (5)

Drahocam 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál se nezapomíná. Jeden z mála tehdy, který zaujmul a rádi jsme na něj všichni koukali. Seriál Stefanie nebo Ahoj strejdo doktore byly propadáky, ale tenhle seriál zůstal v paměti s pozitivním hodnocením nám všem, kdo jsme na něj koukali. Moc rádi by jsme ho ještě někdy viděli. Díky takovým seriálům z dřívějška, když je vysílají, se člověk vrátí zpět do vzpomínek na tu dobu, když to tehdy vysílali. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Tento seriál ma oslovil najmä postavou Spilla, malého chlapca, ktorý nemal kam ísť a tak najradšej zostával v nemocnici, kde si neskôr našiel priateľa lekára Paola. Jednotlivé epizódy sú plné lásky a smútku.Príchodom lekárky Angely sa veci komplikujú a ako to v takýchto seriáloch býva musí prísť ku stretu hlavných postáv. ............ ......... ......... .......... ........... ........... ....... ..... ...... ... Romantika: *** Vtiahnutie do deja: **** Hudba: ** Humor: *** ()

Meow86 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriál z lékařského prostředí, který má co do činění s Německem. Kam se hrabe Doktor z hor nebo Stefanie či ještě nějaké jiné horší záležitosti těmto podobné. Velmi empatičtí a sympatičtí hlavní hrdinové. Zřejmě proto, že drtivá většina z nich jsou zrovna Italové. ()

Reklama

Reklama