Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní oddělení Godolkinovy univerzity pátrá po informacích o osobě nebo osobách, které včera v noci poškodily sochu Polarity, stojící před Školou boje se zločinem, a to v oblasti rozkroku. Pokud takové informace máte, kontaktujte, prosím, naše oddělení. (Prime Video)

Recenze (12)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.díl. Emma se spolu se Samem ocitá ve starém zábavním centru, kam ji odnesl před nebezpečím jejího dopadení. Při tom všem povraždil mnoho vojáků, jejich cena je ale bezvýznamná, když víme, pro koho pracují. Mladá blondýna se snaží vyjít psychicky narušenému mladíkovi vstříc. Jeho požkození mysli je ale i na ni trochu moc, zvláště, když má bratr Luka (Golden Boye) fyzicky mnohem více navrch než ona. Proto se vrací do Godolkinovi univerzity za svými přáteli. Tu navštíví mladý nadějný detektiv, aby vyšetřil záhadu jménem úmrtí nejlepšího studenta. Mimo svých ostrých praktik, s nimiž dokáže psychicky složit Andrého a zlomit Marii, má též nemalou sexuální úchylku na nejrůznější otvory. Díky ní je děkanka školy schopna ho vypudit dříve, než by ohrozil pověst její i celého ústavu. Všichni naši hrdinové, o nichž se mnohé další dozvíme (Mariinu lásku k Jordanovi a Andrého ke Kate) následně spolu s Emmou, jíž se Sam zalíbil, varáží právě jemu na pomoc. Přesněji řečeno, pokusí se ho zastavit, než by ublížil doktorovi, jež ho mnohokráte mučil. Mise skončí úspěchem, když se Emma zvětší (...). 90 procent. Úžasný díl. Snad jen trochu více protáhlejší romantiky, jež dokáže zahřát u srdce. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová postava "investigativního reportéra" Tek Knighta co se honí za slávou a za dírama oživila děj a přinesla do příběhu několik ze začátku vypadajících komplikací, avšak nakonec se vše vrátilo do starých kolejí. Anebo vůbec? Zatím nejlepší epizoda. I médium a jeho zvrácená schopnost má na naše hlavní hrdiny podstatný vliv. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále súhlasím s tým, že je to solídna 8, ako boli všetky predchádzajúce epizódy a show všeobecne, ale koniec ma nechal poškriabať sa na hlave a premýšľal, či som niečo prehliadol. Určite budem musieť zájsť na YouTube na rozbor epizódy pre streamerov. Mám tiež pocit, že som v tomto seriáli videl až príliš veľa penisov a začína to pôsobiť sexistickým dojmom voči mužom - dúfam, že sa to rýchlo napraví, pretože v takomto vesmíre nie je miesto pre modernú politiku identity - jedným z mojich obľúbených aspektov seriálov, ktoré vychádzajú z univerza The Boys, je to, že sú všetky príjemným ľahkým únikom od absurdity dnešného sveta. Napriek týmto drobným výčitkám seriál stále milujem a netrpezlivo čakám na ďalšie epizódy. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Na začátku epizody se objeví narážka na Josefa Mengeleho, což byl důstojník SS a lékař, který prováděl za 2. světové války experimenty v koncentračním táboře Osvětim. (Duoscop)

Reklama

Reklama