Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

necisty 

všechny recenze uživatele

Musím upřímně říct, že to bylo celkem dobré. Problém je ten, že to mělo jít do televize a ne do kina mezi dnešní trháky. Čekal jsem od toho něco jiného a ono to opravdu bylo jiné a spousta zdejších lidí to nepobralo. Nemůžeme to s ničím srovnávat a tak dávám za 4 za to, že se to obyčejnému klukovi podařilo. Velice málo lidí dokázalo něco podobného, dokonce v jeho věku. ... Nadsklepí Kroměříž ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Vlastně netuším, jak se k tomuhle filmu mám stavět. Na jednu stranu spustil opravdu nechutnou hru, která v lidech probudila ty nejnižší pudy a zájem o hazard a mediálně se z toho stal neskutečně odporný příběh, až se proti Kazmovi obrátili i jeho dřívější spolupracovníci. Samotný film, který se hrou ani pomalu nesouvisí, je ale na české poměry po audiovizuální stránce opravdu parádní. Takový heist u nás snad nikdo ještě nenatočil... ale je to pořád klasická kazmovina. Celé dílko je vlastně jen výplodem sebestředného psychopata, který jej do kin vypustil jen proto, aby se vyznal svojí bývalce a pokusil se jí získat zpátky. Scénář celého heistu není příliš povedený a díry v ději jsou maskované skvělými střihy, kamerou a prací s hudbou. Mám film hejtit kvůli tomu, jakou frašku způsobil nebo mám hodnotit jen samotný kus? Toť otázka. Problémem pochopitelně je, že všichni od filmu čekali, jaký to bude mít přesah, protože na to Kazma lákal... ale ve finále se dozvíte, že to snad ani realita není... čímž šel Kamil proti tomu, co jej dělalo tím, kým je. Srovnat to lze ale kupříkladu s Between Two Ferns: The Movie, kde byla hloupá a satirická show také překlopena do nereálného filmu, který vlastně za moc nestál. Proto dám i tomuhle totožné hodnocení a nebudu tomu střílet zbytečný odpad jak to udělali někteří. Pořád to své kvality má. Hodnocení: 60 % ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Docela se mi zamlouvají píčovinky a podrazy, ve kterých se Kazma vyžívá, a tak jsem si tento film nemohl nechat ujít. Nepatřím sice mezi skalní fanoušky, kteří dychtivě a nadrženě očekávali premiéru, nebo se měli touhu jako ovečky zúčastnit jeho soutěže. Moje prvotní očekávání brzy srazily poměrně negativní ohlasy, a tak v den zhlédnutí jsem měl prakticky nulová očekávání. Film jsem si nakonec užil. Kazma je ve své disciplíně a svým vlastním světě mistr. Dokáže vymýšlet všemožné vylomeniny, které se mu finančně neskutečně vracejí. Nápad s kontejnerem a svým autem byl boží a velmi mě bavilo sledovat okolnosti kolem tohoto projektu, které tvoří drtivou většinu tohoto filmu. U toho jsem se nenudil snad ani vteřinu. Jen mě absolutně nebavilo sledovat romantické chvilky s jeho láskou. To jsem trpěl a přišlo mi to ve filmu úplně o ničem a navíc. Velmi atypický film, ale vlastně jsem něco v podobném duchu trochu čekal. [80 %] ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jakož to stará konzerva a dezolát který nejde dopředu s touto super trouper dobou jsem po pravdě ani vlastně nevěděl kdo je to ten Kazma a bylo mi to jedno. Když se o tomhle začalo poprvé mluvit, tak jsem si vzpomněl na takový skeč ze kterého mi bylo fyzicky trapno který tento rádoby komik předvedl při uvádění filmu Creed 2 na kterým jsem kdysi náhodou byl. Pak mi došlo, že dnešní level zábavy došel tak daleko, že lidem nevadí, že sebestředný narcis kterej komikem nebude kdyby se na hlavu stavěl z nich dělá idioty a jim to vůbec nevadí a klidně mu na to přisypou peníze aby se to stalo v našich končinách nejvýdělečnějším filmem roku. No tak to mě poser na holý záda. Tak jako tak film hodnotit nebudu, protože tohle nemá s filmem nic společného. Je to jenom reklama na jednu hvězdu internetu u který osobně nechápu jak se tou hvězdou vůbec mohla stát. Každopádně za to jak dokonale mu i s přispěním značně nedokonalého materiálu v této zemi celý ten tvůrčí záměr vyšel dám aspoň 5% ()

Baronne 

všechny recenze uživatele

Tady se ale vyrojilo závistivejch kund, co sem namrdali odpad jen proto, že nemají rádi Kazmu. Pokud nemám rád Kazmu, nechápu, že se o to zajímáš nebo nedej bože na to jdeš dokonce do kina.. Za mě super, dobrej nápad, dobrá hudba a ani herectví neni úplně tristní. Co z toho je pravda a co ne, to ví jen pár lidí. Je ale fakt, že Kazma přináší masy na jedno místo a nikdo jinej v republice to neumí. Btw, Kazma dá ročně na charitu větší randál, než vy všichni klauni tady za celej život dohromady. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Kazma kvůli natáčení absolvoval 3 měsíce hereckých kurzů. Trénoval až 4 hodiny denně, aby natáčení nepodcenil. (griph)
  • Každá postava z filmových parťáků má reálnou předlohu někoho z Kazmova týmu. (griph)
  • Náklady na film se podle producentů vyšplhaly na astronomických 72 milionů korun. (Gamar)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama