Reklama

Reklama

Špionky

(seriál)
  • Česko Totally Spies - Špiónky (více)
Francie / Kanada / USA, (2001–2013), 57 h 12 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Claire Guyot, Fily Keita, Céline Mauge, Jean-Claude Donda, Jess Harnell, Jennifer Hale, Kathy Ireland, David Sparrow, Jim Ward, Jason Deline, Nick Jameson (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Sú mladé a krásne. Puberťáčky Sam, Alex a Clever žijú celkom obyčajný život. Chodia do školy, rady nakupujú a zabávajú sa. Avšak všetko sa zmení, keď si ich jedného dňa privolá do tajnej miestnosti neznámy muž a vycvičí z nich špičkové špiónky so špičkovým vybavením. Odteraz je ich hlavnou úlohou chrániť ľudstvo pred zločincami a bojovať proti zlu v tých najťažších situáciách. Ako sa vysporiadajú s touto ťarchou? (Georgei)

(více)

Diskuze

DannyBurino

DannyBurino (hodnocení, recenze)

Slušnej seriál. Je vtipnej, zábavnej a akční. Trochu to paroduje Bonda a Mission imposible, záporáci jsou sem tam směšný ale někdy jsou dobří. Tenhle seriál byl výbornej až do chvíle NEŽ SE OBJEVILA ŠESTÁ SÉRIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BlackMouse

BlackMouse (hodnocení, recenze)

Copy/paste komentár od matthew.17, plus chválim soundtracky vyskytujúce sa v seriály (väčšinou zložené presne pre seriál) a mimošpionážnu dejovú líniu (klasické vzťahové/školské trabllzz). btw tiež ma strašne iritovalo, že ich to bárskde vcuclo, zato tá niekoľkonásobná zmena oblečka aj vrámci jedného dielu je fakt klobúkazloženia hodná;)  Seriál som milovala a stále milujem:)

matthew.17

matthew.17 (hodnocení, recenze)

Ako malému sa mi to zdalo ako najlepší akčný seriál :D Náhodou to bol vpohodke. A mimochodom musim pochvaliť že sa tvorcom chcelo postavy prezliekať. Uprimne ako maly chlapec som nenavidel ked postavy chodili aj 50 časti v tom istom tričku a mna rodičia nutili prezliekať sa každy den! :D Toto bolo take uveritelnejšie po viacerych strankach len ako tu už niekto pisal v komentaroch štvali ma strašne tie farbene kombinezy, vchody do woopu skryte po celom meste a to že použili celú výbavu.

jackson18

jackson18 (hodnocení, recenze)

Tento rok má prý vyjít i celovečerní film Totally Spies: The Movie:D:D Sem zvědavý, některé díly na Jetixu byly celkem fajn:)))

Uživatel CrypzzXD smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama